Evenimentul Zilei > Monden > Bat clopote de nuntă. Bianca Drăgușanu mai hotărâtă ca oricând
Bat clopote de nuntă. Bianca Drăgușanu mai hotărâtă ca oricând

Bat clopote de nuntă. Bianca Drăgușanu mai hotărâtă ca oricând

Bianca Drăgușanu s-a întors dintr-o vacanța de cinci stele din Maldive, petrecută alături de noul iubit, Gabi Bădălău. Acum, gândurile de căsătorie nu îi dau pace.

Bat clopote de nuntă. Zile trecute, fosta iubită a lui Alex Bodi a mers la sală cu BMW-ul noului partener și și-a „expus” accesoriile de zeci de mii de euro pe care le-a primit cadou.

Într-o formă de zile mari, Bianca, proaspăt întoarsă din vacanța exotică nu ratează nicio zi fără să meargă la sala de fitness. Cu toate că părea extrem de grăbită, Bianca Drăgușanu nu a ezitat să răspundă întrebărilor reporterilor Cancan.

„Aveți grijă ce mă întrebați”
Reporter: ”Bianca, ce faci?”

Bianca Drăgușanu: ”Bine, mă duc la sală.”

Reporter: ”Cum a fost în excursie?”

Bianca Drăgușanu: ”Superb”

Reporter: ”Am văzut că ți-ai schimbat și mașina odată cu iubitul?”

Bianca Drăgușanu: ”Da, am mai multe mașini, dar nu e asta. Mai am două. Acum mă duc la sală, deci aveți grijă ce mă întrebați”, a răspuns Bianca Drăgușanu, care le-a fluturat în față reporterilor o mănușă de box.

Bianca Drăgușanu, mărturisiri savuroase
Reporter: ”E adevărat ce s-a vehiculat în presă, urmează o nouă căsătorie?”

Bianca Drăgușanu: ”Om trăi și om vedea”

Reporter: ”Te înțelegi bine cu Gabi?

Bianca Drăgușanu: ”Asta e problema mea. Răspunsul OK: sunt fericită”, a mai mărturisit blonda, scrie

Accesorii de la lux de la viitorul soț

Cum îi stă bine unei dive, Bianca a lăsat la vedere câteva detalii extrem de importante. Fosta prezentatoare TV pare că se folosește zilele acestea de mașina lui Gabi Bădălău. BMW-ul X7 din care a coborât blondina aparține fostului soț al Claudiei Pătrășcanu. Pe lângă mașina noului iubit, ea și-a etalat și câteva accesorii extrem de scumpe. Pe mâna acesteia se putea observa ceasul de firmă, cadou primit de la Gabi Bădălău. Un Rolex ce ar avea preț de catalog de 50.000 de euro. Acesta era asortat și cu o poșetă Hermes, pe care ar fi primit-o cadou de la fostul iubit.

Bat clopote de nuntă. Bianca la a treia căsătorie

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la starea civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu Alex Bodi pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi, la notar, pe 10 martie 2020.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.