Evenimentul Zilei > Monden > Cu cine a făcut Bianca Drăgușanu noapte romantică în Maldive
Cu cine a făcut Bianca Drăgușanu noapte romantică în Maldive

Cu cine a făcut Bianca Drăgușanu noapte romantică în Maldive

Drăgușanu a avut parte de o noapte romantică în Maldive. În mijlocul controverselor din jurul presupusei relații dintre ea și Bădălău, Bianca trăiește nopți romantice cu șampanie si petale de trandafiri.

Dragușanca a avut parte de o noapte romantică în Maldive. Diva nu se mai oprește din postat poze si videoclipuri pe Instagram, semn că vrea sa-și strige fericirea în cele patru zări. În timp ce toată presa speculează o posibilă relație între fosta lui Bodi și ex-ul Claudiei Pătrășcanu, blondina nu pare să fie câtuși de puțin afectată.

Fanii Biancăi de pe Instagram au avut parte de o surpriză de proporții, luni seara. Într-o serie de imagini si videoclipuri urcate de blondină pe rețelele sociale, Bianca sugerează că a avut parte de o adevărată noapte romantică.

Bianca Drăgușanu, noapte romantică în Maldive

În poze este înfățișată camera divei din hotelul luxos din Maldive. În încăpere se poate observa cada umplută, care este ornată cu petale de trandafiri aranjate în formă de inimă. Bianca Drăgușanu noapte romantică în Maldive, radiază de ferire și pozează incitant.

Ceea ce se mai putea observa cu ușurință era măsuța de lângă cadă. Pentru a completa noaptea romantică, diva avea acolo la dispoziție căpșuni cu frișcă sau ciocolată, la alegere. Pe lângă romantismul vizibil ce plutea în aer, un detaliu a atras atenția în mod special. Două pahare de șampanie stăteau cuminți lângă frapieră, iar diva a băut dintr-unul din ele.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.