Evenimentul Zilei > Monden > Alex Bodi, din nou în fața judecătorilor. Decizie neașteptată în celebrul dosar
Alex Bodi, din nou în fața judecătorilor. Decizie neașteptată în celebrul dosar

Alex Bodi, din nou în fața judecătorilor. Decizie neașteptată în celebrul dosar

Zi de foc pentru Alex Bodi. Controversatul om de afaceri din Mediaș a ajuns în fața judecătorilor pentru a afla dacă se întoarce în spatele gratiilor sau rămâne în arest la domiciliu.

Vineri, 8 ianuarie, Alex Bodi s-a prezentat în fața judecătorilor de la Tribunalul Dolj pentru a afla dacă se întoarce în spatele gratiilor. După mai multe ore petrecute în sala de judecată, Alex Bodi a aflat decizia judecătorilor. Astfel, magistrații au decis amânarea deciziei până pe data de 18 ianuarie.

„Până pe data de 18 nu se întâmplă nimic”

„Magistrații au decis amânare. 18 ianuarie în ambele dosare. Trebuie studiate cauzele, dosarele, probele, documente video, tot ce este necesar ca și judecătorul să analizeze propunerea și măsurile, pentru care s-a dat termen de 18 ianuarie.

Până pe data de 18 nu se întâmplă nimic. Ne vedem pe 18 ianuarie. Măsura arestului la domiciliu rămâne. Urmează să fie verificată în termenul din 18”a precizat avocatul lui Alex Bodi, potrivit spynews.ro.

În ceea ce privește sechestrul, avocatul lui Alex Bodi a ținut să precizeze că momentan magistrații nu au luat nicio decizie.

„Nu s-a stabilit nimic. Din cauza incompletării cererii depuse la dosar, judecătorul a considerat că mai sunt necesare documente și atunci și aici a acordat termen la 18 ianuarie. În momentul în care mă acuzi de niște infracțiuni grave și tu nu poți ca procuror ca procuror să probezi că între veniturile mele, averea mea și bunurile mele există o legătură directă că ar fi obținut toate aceste bunuri, sume de bani, prin infracțiuni, nu poți să pui pe averea omului sechestru”, a mai spus avocatul la Antena Stars.

În luna noiembrie, controversatul om de afaceri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Înainte de Sărbătorile de iarnă, s-a decis arestul la domiciliu în cazul lui.

Alex Bodi: „Mă simt încrezător”

Cu toate că Alex Bodi se află într-o situație extrem de gravă, acesta a declarat că este încreztor.

„Mă simt bine, pozitiv. Sunt încrezător”, a transmis Alex Bodi, la ieșirea din Tribunalul Dolj, acesta nevând voie să ofere mai multe declarații cu privire la caz.

La jumătatea lunii noiembrie, Tribunalul Dolj a admis propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventivă pentru 30 de zile a fostului soţ al Biancăi Drăguşanu, urmărit penal într-un dosar de trafic de persoane.

În acelaşi dosar, judecătorii au admis propunerea DIICOT Craiova privind arestarea preventivă a altor şapte inculpaţi.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.