Evenimentul ZileiMondenAlex Bodi s-a dezlănțuit. Imaginile șocante s-au petrecut chiar sub ochii fetiței lui

Alex Bodi s-a dezlănțuit. Imaginile șocante s-au petrecut chiar sub ochii fetiței lui

Alex Bodi s-a dezlănțuit. Imaginile șocante s-au petrecut chiar sub ochii fetiței lui
Momente tensionate acasă la Alex Bodi. Controversatul om de afaceri din Mediaș a bruscat-o pe fosta lui soție, cea care l-a denunțat procurorilor.

Alex Bodi, controversatul om de afaceri din Mediaș, pare că nu a renunțat la vechile metehne. Joi după-amiază, Bodi a avut o altercație cu fosta lui soție, Iulia Sălăgean. Scandalul dintre cei doi a degenerat, iar Alex Bodi a recurs chiar la violență. Totul s-a întâmplat sub ochii fiicei lor.

Cearta dintre Alex Bodi și Iulia Sălăgean ar fi pornit de la faptul că fosta soție a lui Bodi a venit la el acasă pentru a o lua pe fetiță. Deși timpul pe care fostul soț al Bincăi Drăgușanu îl putea petrece cu copilul  se terminase, el ar fi vrut să meargă cu fetița într-un centru comercial.

În momentul în care Iulia s-a prezentat acasă la fostul ei soț pentru a o lua pe fetiță, Bodi ar fi început să facă un scandal de zile mari. Cearta a degenerat, iar Alex Bodi a ajuns chiar să o bruscheze pe fota lui soție. Totul s-a petrecut sub privirea îngrozită a copilei.

Potrivit jurnaliștilor de la Spynews, după ce fosta soție a intrat în curte, Bodi i-a închis porțile pentru ca ea și fetița să nu mai poată pleca. Abia după ce Iulia a început să strige după ajutor, bătăușul le-ar fi dat drumul.

Bodi a ajuns la închisoare după ce a fost denunțat de Iulia

În luna noiembrie, Alex Bodi a fost arestat preventiv, el fiind denunțat chiar de Iulia Sălăgean. Aceasta le-a oferit procurorilor toate detaliile despre rețeaua de proxenetism în care Alex Bodi ar fi implicat.

Bianca Drăgușanu a fost bătută timp de 5 ore de Bodi

Jurnaliștii de la Cancan scriu că Bianca Drăgușanu a trecut prin clipe de coșmar chiar în apartamentul ei. Timp de 5 ore, fosta prezentatoare tv a fost bătută de Alex Bodi. Scandalul dintre cei doi a pornit după ce blondina i-a reproșat lui Alex Bodi că o înșeală cu o altă femeie.

Controversatul om de afaceri a încercat să țină totul ascuns. Astfel, după ce și-a dat seama că în apartamentul Biancăi urma să sosească mama ei, pentru a evita ca blonda să fie ajutată de aceasta, Bodi a decis să o „mute” în apartamentul lui din Pipera. În tot acest timp, Bianca se afla într-o stare de semi-conștiență.

Odată ajunși în vila din Pipera, ar fi început „runda” doi a agresiunii, totul derulându-se în prezența menajerei acestuia.

 


Accesează: