Evenimentul Zilei > Monden > Alex Bodi încearcă să-i sensibilizeze pe oamenii legii? O imagine care spune multe
Alex Bodi încearcă să-i sensibilizeze pe oamenii legii? O imagine care spune multe

Alex Bodi încearcă să-i sensibilizeze pe oamenii legii? O imagine care spune multe

Alex Bodi a postat recent o fotografie cu fetiţa lui Selena, semn care arată foarte clar că perioada de detenţie l-a făcut să resimtă poate mai mult decât niciodată lipsa familiei.

Astfel, după ce a părăsit Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova, fostul soţ al divei Bianca Drăguşanu a simţit nevoia să împărtăşească bucuria revenirii acasă, alături de micuţa Selena. Fanii au putut vedea o fotografie în care Alex Bodi îşi ţine fetiţa în braţe, lângă pomul de Crăciun.

Fanii omului de afaceri nu au rămas datori şi au reacționat imediat cu diverse comentarii menite să-i ridice moralul celui acuzat printre altele de proxenetism şi şantaj. Amintim că vedeta originară din Mediaş se află acasă, după ce autoritățile au decis să rămână în arest la domiciliu.

Daria Radionova îi alină rănile

Alex Bodi si micuta Selena.

Împreună cu Selena şi tatăl ei se mai află şi celebra Daria Radionova, femeia despre care presa tabloidă a scris să stat la baza despărţirii de Bianca Drăguşanu. Bruneta care are origini ruseşti este în permanenţă alături de iubitul ei şi îl răsfaţă cum se pricepe mai bine.

Daria simte că după aproape două luni de arest preventiv la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova, Alex Bodi simte nevoia unei alinări cum numai o femeie o poate oferi. În prezent, cei 3 locuiesc într-o casă din județul Ilfov, la care Alex Bodi a ajuns vinerea trecută noaptea, însoțit de unul din inculpații din dosarul de proxenetism.

Din păcate pentru el, un alt suspect din dosarul în care este implicat Bodi nu a beneficiat de bunăvoinţa magistraţilor. Este vorba despre Adrian Tâmplaru, căruia judecătorii i-au refuzat eliberarea şi care va rămâne în arest preventiv.

Ce obligaţii are Alex Bodi după eliberare?

„În baza art.221 alin.1 C.pr.pen. impune inculpatului Bodi Alexandru Nicolae, obligaţia de a nu părăsi imobilul unde locuieşte fără forme legale situat în jud. Ilfov, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza.

În baza art.221 alin.2 C.pr.pen., pe durata arestului la domiciliu inculpatul Bodi Alexandru Nicolae are următoarele obligaţii: – să se prezinte în faţa organului de urmărire penală sau a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată, ori de câte ori este chemat; -să nu comunice cu persoanele vătămate”, a transmis Curtea de Apel Craiova.

Bodi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pe 12 noiembrie, într-un dosar în care este acuzat de constituire de grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism şi şantaj. La data de 9 decembrie, magistraţii i-au prelungit arestul preventiv cu încă 29 de zile.

Conform ultimelor informaţii din acest dosar, Alex Bodi a fost denunţat de fosta soţie, care a mărturisit că în perioada 2014 – 2016 a fost obligată să practice prostituţia în mai multe cluburi din Germania.