Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvoltatorul imobiliar care a agresat o fetiţă, pus sub control judiciar
Dezvoltatorul imobiliar care a agresat o fetiţă, pus sub control judiciar

Dezvoltatorul imobiliar care a agresat o fetiţă, pus sub control judiciar

Tatăl fetiţei agresate de către dezvoltatorul imobiliar din Bragadiru se arată nemulţumit de decizia judecătorilor de a-l pune în libertate.
Tatăl minorei a povestit la România TV despre tot ceea ce i s-a întâmplat fetiţei sale şi cum a fost agresată de către dezvoltatorul imobiliar din Bragadiru. Fetiţa, povesteşte tatăl, nu a spus imediat ce i s-a întâmplat. Abia la câteva zile a mărturisit ce a păţit şi cum a fost ademenită de omul de afaceri. Mai mult, bărbatul a lăsat să se înţeleagă că lumea din localitate se cam teme de acest individ şi că nu ar fi la prima faptă de acest gen.

Acuzat de pedofilie afaceristul a fost pus sub control judiciar

George Alin Mihai – afaceristul din domeniul imobiliarelor – a fost acuzat că a agresat o fetiţă în vârstă de 14 ani din Bragadiru. Acesta a fost arestat pe 6 decembrie. Numai că, judecătorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu au decis să îl plaseze pe inculpat sub control judiciar. Mai specificăm faptul că George Alin Mihai a avut conflicte şi cu cei care și-au cumpărat locuințe în cartierul dezvoltat de el. Printre aceștia s-au numărat și luptătorii Ion Pascu și Benny Adegbui, care au refuzat să-i mai plătească ultilitățile, după ce s-au prins că dezvoltatorul imobiliar încearcă să-i păcălească.

Cum motivează IPJ Ilfov decizia de a fi pus sub control judiciar

”La data de 6 decembrie a.c., în jurul orelor 10:08, polițiștii orașului Bragadiru au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în zilele de 4 și 5 decembrie, fiica sa, în vârstă de 14 ani, în timp ce se afla în incinta unui cartier rezidențial din orașul Bragadiru, a fost atinsă și sărutată fără voia acesteia de către un bărbat.

Apelantul și fiica acestuia au formulat plângere penală la sediul Poliției Orașului Bragadiru în acest sens. Pe parcursul cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana reclamată, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani!

În urma probatoriului administrat, polițiștii din Bragadiru l-au reținut pe bărbatul bănuit de comiterea faptei investigate, acesta fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a dispus măsura controlului judiciar.

În prezent, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală”, se arată în comunicatul transmis de purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Anne-Marie Ciolcă.