Polițiștii din Odobești, județul Vrancea, au intervenit după ce un bărbat a sunat, duminică, la 112 și a anunțat că este atacat de un vecin. Potrivit IPJ Vrancea, bărbatul este cercetat pentru act sexual cu un minor.

„La nivelul Poliției orașului Odobești există în lucru (din data de 28.07.a.c.) un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor. Persoana reclamată în dosarul penal aflat în lucru a apelat în cursul zilei de astăzi numărul unic pentru apeluri de urgență 112, anunțând faptul că este amenințat de un vecin și solicitând intervenția unui echipaj de poliție”, au declarat reprezentanții IPJ Vrancea, citat de Digi24.

Bărbatul ar fi fost atacat chiar de către tatăl fetei de 15 ani.

Polițiștii spun că în timp ce îl audiau pe tatăl fetei, bărbatul acuzat de agresiune sexuală a sunat din nou la 112, cu toate că nu era în pericol. Acesta a fost și el audiat, pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

In timpul incidentului nu au fost folosite obiecte contondente. Bărbatul atacat nu a depus plângere. La Poliția orașului Odobești este înregistrată o singură plângere, și anume cea de act sexual cu un minor.