Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal imens în Dolj. Polițiștii au reținut deja zece persoane
Scandal imens în Dolj. Polițiștii au reținut deja zece persoane

Scandal imens în Dolj. Polițiștii au reținut deja zece persoane

Polițiștii din județul Dolj au reținut zece persoane care au luat parte la o altercația în comuna Coţofenii din Faţă.

Scandal de proporții în Dolj. Zece persoane, 8 bărbaţi şi 2 femei, cu vârste cuprinse între 18 şi 47 de ani, 7 dintre aceştia din comuna Coţofenii din Faţă şi 3 din comuna Goieşti, judeţul Dolj, implicate într-o altercaţie, au fost reţinute de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Deși s-au bătut între ei, protagoniștii evenimentului nu s-au rezumat doar la atât și au mai produs și câteva pagube caselor și mașinilor din vecinătate.

Cum a început tot scandalul?

Polițiștii de la IPJ Dolj au declarat că cele 10 persoane ar fi fost implicate într-o altercaţie izbucnită pe o stradă din comuna Coţofenii din Faţă, în urma căreia o persoană a primit îngrijiri medicale, de la un echipaj de ambulanţă sosit la faţa locului

Bărbatul în cauză nu a suferit răni grave, așadar nu a mai fost nevoit să fie transportat la spital pentru îngrijiri suplimentare. Starea sa de sănătate fiind în parametrii normali.

Conflictul a fost aplanat imediat de poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti, Poliţiei Municipiului Craiova şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, care s-au deplasat rapid la faţa locului pentru a-i despărți pe scandalagii.

Bătăușii au spart geamurile mai multor locuințe și autovehicule din apropiere

De asemenea, poliţiştii au stabilit faptul că, în timpul conflictului, persoanele implicate în altercaţie şi-ar fi adresat reciproc mai multe ameninţări, ba chiar ar fi aruncat și cu pietre unii în ceilalţi.

Din această cauză au fost provocate mai multe daune, distrugeri, fiind sparte geamurile unor locuinţe şi autoturisme ale persoanelor implicate, informează IPJ Dolj.

Având în vedere probatoriul administrat de poliţişti, toate cele 10 persoane implicate în conflict au fost reţinute pentru o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând să fie prezentate unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare, scrie Agerpres.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: