Evenimentul Zilei > Social > Poliţiştii au întreupt o nuntă cu 140 de persoane! Nimeni nu purta mască. VIDEO
Poliţiştii au întreupt o nuntă cu 140 de persoane! Nimeni nu purta mască. VIDEO

Poliţiştii au întreupt o nuntă cu 140 de persoane! Nimeni nu purta mască. VIDEO

Poliţiştii şi jandarmii au intrat peste o nuntă la care participau peste 140 de persoane într-un restaurant din judeţul Galaţi.
Poliţiştii au întreupt o nuntă cu 140 de persoane! Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci s-au autosesizat cu privire la faptul că la un restaurant era o petrecere. Restaurantul cu pricina este situat pe strada 1 Decembrie 1918.
Cei doi tineri au uitat că România se află încă în plină pandemie și au organizat o nuntă de 140, încălcând restricțiile impuse. Petrecerea a fost întreruptă de poliţişti. Şi cum era de aşteptat au aplicat sancţiuni pe măsura faptei.
Era vorba despre o nuntă care a încălcat toare regulile impuse de pandemie, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Poliţiştii au întreupt o nuntă cu 140 de persoane!

La acţiune au participat şi jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Tecuci. Împrună cu poliţiştii au descins la restaurant. Acolo au fost identificate 140 persoane.

Sursa video: Monitorul de Galati

Petrecerea a fost întreruptă, iar toate persoanele din interior au fost legitimate.

După finalizarea verificărilor şi în bazele de date ale Direcţiei de Sănătate Publică, vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale.

Nu au scăpat de sancţiuni: administratorul restaurantului, organizatorul petrecerii şi toţi nuntaşii.

La nuntă nimeni nu purta mască

Din imagini se vede cum nuntaşii stau înghesuiţi la masă, fără să poarte mască şi să respecte restricţiile stabilite în pandemia COVID.

Invitaţii de la nuntă sunt din comuna Brăhăşeşti, acolo unde există o comunitate numeroasă de romi.
Comunicatul IPJ Galaţi. „După finalizarea verificărilor şi în bazele de date ale Direcţiei de Sănătate Publică, vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, faţă de administratorul restaurantului, faţă de organizatorul petrecerii, precum şi faţă de toţi participanţii la aveniment.Vă reamintim că astfel de evenimente sunt interzise”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Galaţi.