Un profesor român a adormit pe catedră. „Domnul, vreți să vă facem un masaj?”

Un profesor român a adormit pe catedră. „Domnul, vreți să vă facem un masaj?” Sursa foto: Arhiva EVZ

Un profesor din Râmnicu Vâlcea a fost filmat de elevi în timp ce dormea pe catedră. Mai mult, tinerii l-au întrebat dacă dorește și un masaj. Inspectorul general al Inspectoratului Școlar Vâlcea a anunțat că va lua atitudine.

Un profesor de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ din Râmnicu Vâlcea a apărut într-un videoclip în timp ce dormea pe catedră, iar elevii îl întrebau dacă vrea și un masaj. Mihaela Andreianu, inspector general al Inspectoratului Școlar Vâlcea, a declarat că se va deschide o anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat cu adevărat în timpul orelor.

„Mâine voi trimite la CNMB o echipă de inspectori în verificare. N-am cuvinte. E halucinant!”, spune Mihaela Andreianu. „

- Domnul, vreți să va facem un masaj?

Ne puteți urmări și pe Google News

– Voi vreți să mă omorâți!

– Nu, nu! Doamne ferește!

– Te pricepi?

– Și unde să-mi faci?

– Hei, pe spate! La coloana!”, au fost conversația dintre profesor și o elevă, potrivit Ziarul de Vâlcea.

Un elev a fost bătut de un profesor

Zilele acestea s-a aflat și că un elev de doar șapte ani a fost bătut de un învățător pentru că nu știa tabla înmulțirii. Dascălul în vârstă de 61 de ani a recunoscut în fața colegilor că a avut o ieșire nervoasă pe care o regretă.

Lucian Iftene, directorul Şcolii Gimnaziale Protopopești: „Avem în paralel două anchete, una internă de cercetare disciplinară și una a ISJ Vaslui. Dumnealui recunoște că a fost o ieșire de moment, dar mai multe detalii vor fi după finalizarea anchetei.”

Și bunica copilului a declarat că acesta a fost traumatizat și că învățătorul trebuie să suporte consecințele. „Al meu stătea cu palma roșie toată, bătută, nu voia să iasă din clasă. Vine afară, nu putea deschide gura să vorbească absolut deloc. ‘Mamaie, am luat bătaie. Nu am știut la matematică tabla înmulțirii pe sărite’ și câte cifre atâtea bețe la palmă a luat.”

Nu este singura bunică care a spus că elevii sunt terorizați de acest învățător. „Nepoata e la mine. Luni m-am dus la Vaslui și mă sună fata: ‚Mămică, a început să plângă că ea nu se duce la școală că o bate învățătorul’. I-am spus să o lase acasă. ‚Cum să o las singură în casă ?!’ A venit cu ea și a plâns până la școală. Că se teme că o bate învățătorul. Toți copiii sunt stresați la dânsul.”