Evenimentul ZileiSocialTragedie în Râmnicu Vâlcea! Un copil de doar 7 ani și tatăl său au căzut de la etajul blocului. Bărbatul s-a stins din viață

Tragedie în Râmnicu Vâlcea! Un copil de doar 7 ani și tatăl său au căzut de la etajul blocului. Bărbatul s-a stins din viață

Tragedie în Râmnicu Vâlcea! Un copil de doar 7 ani și tatăl său au căzut de la etajul blocului. Bărbatul s-a stins din viață
Un bărbat și copilul său de doar 7 ani au căzut de la etajul unui bloc din Râmnicu Vâlcea. Tatăl acestuia s-a stins din viață la o oră după ce a ajuns la spital. Autoritățile fac cercetări pentru a afla dacă a fost un accident sau o acțiune intenționată.

Polițiștii au deschis o anchetă după ce au fost sesizați miercuri, 5 ianuarie, că un bărbat și fiul său de doar 7 ani au căzut de la etajul unui bloc din Râmnicu Vâlcea. Autoritățile și ambulanța au ajuns de urgență la fața locului, iar micuțul a fost transporat la spital. Tatăl copilului s-a stins din viață.

Un bărbat și fiul său au căzut de la etaj

„Astăzi, în jurul orei 16:00, poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că 2 persoane s-au precipitat de la etajul unui bloc. Din primele verificări se pare că ar fi vorba de un bărbat, în vârstă de 40 de ani şi de copilul său minor, în vârstă de 7 ani”, a transmis IPJ Vâlcea.

Sirene ale Poliției
sursă: arhivă

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, și copilul său au fost transportați de urgență la spital, dar medicii nu au mai avut cum să-l salveze pe tatăl micuțului.

”În continuare, se fac cercetări pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au mai transmis poliţiştii. Autoritățile fac cercetări pentru a afla dacă a fost un accident sau o acțiune intenționată.

O tânără a căzut de la etajul 8

Polițiștii din Baia Mare au fost alertați printr-un apel la 112 cu privire la faptul că o fată a căzut „de la un etaj superior al unui imobil de pe bulevardul Traian din municipiu. La faţa locului, poliţiştii au identificat victima ca fiind o tânără de 18 ani care, în timp ce se afla singură în apartament, a căzut de la etajul 8 pe acoperişul unui magazin”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

Aceasta a fost adusă de urgență la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, iar potrivit directorului medical, Vasile Pop, tânăra „se află în stare gravă, e în comă, intubată, cu fractură de bazin, de membre inferioare şi politraumatism pneumotorace”.

Alt accident s-a întâmplat în Mamaia Nord. Un bărbat a căzut de la etajul unui bloc de 10 etaje din zona Arena Regia. Medicii au mai putut doar să-i constate decesul. Acesta lucra în construcții, iar autoritățile au făcut verificări pentru a afla dacă s-au respectat condițiile privind securitatea în muncă şi dacă muncitorul avea echipament de protecţie, potrivit ziare.com.


Accesează: