Evenimentul Zilei > Social > Ultimele vești despre Mihai Constantinescu. Familia a spus totul
Ultimele vești despre Mihai Constantinescu. Familia a spus totul

Ultimele vești despre Mihai Constantinescu. Familia a spus totul

Mihai Constantinescu se află în comă de 18 zile, iar starea sa de sănătate îi îngrijorează pe toți cei care l-au cunoscut sau i-au ascultat melodiile.

Ultimele informații despre celebrul artist Mihai Constantinescu au venit, iată, din partea fostei sale partenere de viață, scrie Cancan.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a suferit un stop cardiac, fiind găsit în stare de inconștiență chiar de partenera sa de viață. Fosta sa parteneră de viață a declarat că se întâlnește zilnic cu Simona Secrier, soția lui, iar toți prietenii sunt concentrați pe rugăciuni. Starea celebrului artist este stabilă.

„Mă simt foarte rău, mă simt îngrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sănătate a lui Mihai este acum stabilă. Inimă și-a reluat toate funcțiile. Mă întâlnesc zilnic cu Simona. Pentru Mihai, eu, Simona și câțiva prieteni suntem familia lui. Acum toți suntem concentrați pe rugaciuni”, a declarat fosta sotie a lui Mihai Constantinescu.

Prietenii lui Mihai Constatinescu merg pe o variantă  surprinzătoare, și-anume că artistul putea evita infarctul.

„În martie, Mihai a fost internat în spital. Atunci, cele două valve biologice pe care le avea montate la inimă încă de acum 12 ani s-au infectat și au început să supureze. A fost imediat operat și a stat câteva săptămâni la Terapie Intensivă. Din păcate, infecția nu a putut fi îndepărtată complet, dar nici nu s-au luat măsuri urgente pentru a nu se ajunge la stopul cardio-respirator.

De pildă, duminică după-amiază, cu o zi înainte de nenorocire, el a făcut temperatură mare. Nu s-a chemat însă salvarea, ci s-a mers doar pe un tratament medicamentos, care, din păcate, s-a dovedit a fi ineficient, ba chiar inutil. Starea lui s-a agravat și, de luni seară, se luptă cu moartea, ajutat doar de aparate”, au dezvăluit apropiații artistului.