Evenimentul Zilei > Politica > ULTIMA MUTARE A LUI PONTA. Dragnea, luat prin surprindere
ULTIMA MUTARE A LUI PONTA. Dragnea, luat prin surprindere

ULTIMA MUTARE A LUI PONTA. Dragnea, luat prin surprindere

Victor Ponta a vorbit despre viitorul său în PSD, după ce moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, a fost adoptată, iar premierul a fost demis.

Nici de această dată, Ponta nu s-a abținut să nu îl atace pe Liviu Dragnea.  "Câteva impresii "la cald" : 1. Am votat conform credinţei absolute că fac ceea ce este bine şi corect! După ce am văzut poziţiile publice ale lui Liviu Dragnea şi "bucuria" pesediştilor care au dat jos PSD sunt şi mai convins că am făcut bine! În loc să meargă spre viitor PSD s-a întors într-un trecut de care eu nu mă pot ataşa. 

2. Voi rămâne alături de Sorin Grindeanu că şi Secretar General până la votarea noului Guvern – imediat după acest moment îmi voi relua activitate de deputat de Gorj / sper că această criză guvernamentală să nu producă mari pagube pentru România şi cetăţeanul obişnuit care nu are nicio vină.

Monica Macovei aruncă BOMBA peste PSD: „Este o ameninţare la adresa anticorupţiei”

3. Cred că acest vot a fost o uriaşă greşeală pentru PSD – o greşeală care va fi decontată la un moment dat / nu am vrut să plec din PSD ( mai ales în asemenea condiţii) dar accept decizia Conducerii – şi sunt convins că pentru mine există viaţă , inclusiv politică, şi dincolo de PSD / le mulţumesc însă tuturor membrilor , simpatizanţilor şi votanţilor PSD alături de care am activat şi am luptat timp de peste 15 ani 

4. De azi PSD = Liviu Dragnea / şi de azi Liviu Dragnea are ce şi-a dorit – toată PUTEREA / pentru binele nostru al tuturor sper să o folosească mult mai bine decât a făcut-o în ultimele 6 luni! 

Rareș Bogdan S-A DEZLĂNŢUIT în direcţia PSD: „Joc PERFECT..”

5. S-au promis zeci de funcţii de miniştri, avantaje politice şi materiale , plus ameninţări şi linşaje publice de la jurnaliştii "prietenei" fără precedent ! Conducerea PSD a instituit un control poliţienesc fără precedent asupra modului în care au votat parlamentarii – şi au obţinut o "majoritate" de numai 8 voturi – asta arată că există în cadrul PSD ALDE o atmosfera de suspiciune, frică şi insecuritate pe care nu poţi să construieşti nimic pozitiv! Să vedem la votarea noului Guvern dacă se schimbă ceva în bine", a scris Ponta pe Facebook.

NOUL PREMIER: lista scurtă din PSD – surse

Moțiunea de cenzură depusă de PSD în Parlament împotriva propriului Guvern, intitulată „România nu poate fi consfiscată, Apărăm democrația și votul românilor” a fost adoptată cu 241 de voturi „pentru” și 10 „împotrivă”. Astfel, Sorin Grindeanu a fost demis din funcția de prim-ministru.