Ultima fotografie cu Maradona în viață! Era fericit și relaxat

Ultima fotografie cu Maradona în viață! Era fericit și relaxat Maradona. Sursa foto: EVZ

Chiar și zeii sunt muritori. Legendarul Diego Armando Maradona a trecut în neființă miercuri, la 60 de ani, lăsând lumea întreagă în stare de șoc.

Fostul mare fotbalist argentinian Diego Maradona a încetat din viaţă la 25 noiembrie 2020, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac, în locuinţa sa, unde se recupera după o operaţie la cap, după cum a anunţat agentul şi prietenul său, Matias Morla.

Ultima fotografie în care a fost surprins Maradona a fost alături de medicul său personal Leopoldo Luque, cu puțin timp înainte de a fi externat, în urmă cu două săptămâni, din clinica privată Olivos de la periferia orașului Buenos Aires.

Ne puteți urmări și pe Google News

Legenda argentiniană a fost surprinsă zâmbind de pe patul de spital după operația de urgență prin care trecuse. Fosta vedetă a fotbalului mondial părea fericită și relaxată alături de medicul său personal Leopoldo Luque. Medicul a publicat fotografia pe Instagram cu puțin timp înainte ca Diego să fie externat din clinica privată Olivos.

Hagi: A dispărut prea repede

„Este o zi de doliu pentru fotbal și pentru întreaga omenire. Simt o tristețe fără margini la moartea unui geniu care, și mai nedrept, a dispărut prea repede. Dumnezeu să-l odihnească pe unicul Diego Maradona!”, a scris "Regele" Hagi pe pagina sa de Facebook. Mesajul său a devnit viral într-un timp record, fiind însoțit de o fotografie cu cei doi mari campioni în timpul unui meci.

Pele: Am pierdut un mare prieten

UEFA va ține un minut de reculegere la toate meciurile din Liga Campionilor de miercuri seara, în memoria lui Maradona.

Pele a transmis și el un omagiu pentru „bunul său prieten”: „Ce veste tristă. Am pierdut un mare prieten și lumea a pierdut o legendă. Mai sunt multe de spus, dar, deocamdată, Dumnezeu să dea putere membrilor familiei. Într-o zi, sper să putem juca mingea împreună pe cer”, a transmis și marele fotbalist pe contul său de Twitter.