Evenimentul Zilei > Actualitate > Ultima fotografie cu Maradona în viață! Era fericit și relaxat
Ultima fotografie cu Maradona în viață! Era fericit și relaxat

Ultima fotografie cu Maradona în viață! Era fericit și relaxat

Chiar și zeii sunt muritori. Legendarul Diego Armando Maradona a trecut în neființă miercuri, la 60 de ani, lăsând lumea întreagă în stare de șoc.

Fostul mare fotbalist argentinian Diego Maradona a încetat din viaţă la 25 noiembrie 2020, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac, în locuinţa sa, unde se recupera după o operaţie la cap, după cum a anunţat agentul şi prietenul său, Matias Morla.

Ultima fotografie în care a fost surprins Maradona a fost alături de medicul său personal Leopoldo Luque, cu puțin timp înainte de a fi externat, în urmă cu două săptămâni, din clinica privată Olivos de la periferia orașului Buenos Aires.

Legenda argentiniană a fost surprinsă zâmbind de pe patul de spital după operația de urgență prin care trecuse. Fosta vedetă a fotbalului mondial părea fericită și relaxată alături de medicul său personal Leopoldo Luque. Medicul a publicat fotografia pe Instagram cu puțin timp înainte ca Diego să fie externat din clinica privată Olivos.

Hagi: A dispărut prea repede

„Este o zi de doliu pentru fotbal și pentru întreaga omenire. Simt o tristețe fără margini la moartea unui geniu care, și mai nedrept, a dispărut prea repede. Dumnezeu să-l odihnească pe unicul Diego Maradona!”, a scris „Regele” Hagi pe pagina sa de Facebook. Mesajul său a devnit viral într-un timp record, fiind însoțit de o fotografie cu cei doi mari campioni în timpul unui meci.

Pele: Am pierdut un mare prieten

UEFA va ține un minut de reculegere la toate meciurile din Liga Campionilor de miercuri seara, în memoria lui Maradona.

Pele a transmis și el un omagiu pentru „bunul său prieten”: „Ce veste tristă. Am pierdut un mare prieten și lumea a pierdut o legendă. Mai sunt multe de spus, dar, deocamdată, Dumnezeu să dea putere membrilor familiei. Într-o zi, sper să putem juca mingea împreună pe cer”, a transmis și marele fotbalist pe contul său de Twitter.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE