Ultima fotografie a lui Petrică Mîțu Stoian. Nici nu-și închipuia ce va urma

Ultima fotografie a lui Petrică Mîțu Stoian. Nici nu-și închipuia ce va urma Sursa: facebook.com/PetricaMituStoianoficial

O ultimă fotografie cu Petrică Mîțu Stoian, făcută chiar în clinica în care a mers pentru tratamentul post-COVID a apărut în spațiul public.

Imaginea arată un bărbat în formă, zâmbind încrezător în ceea ce se va întâmpla și în șansele sale de a se însănătoși după procedurile pe care avea să le urmeze. Petrică Mîțu Stoian s-a fotografiat chiar în clinica unde s-a internat pentru tratamentul post-COVID-19.

Ultima fotografie cu Petrică Mîțu Stoian a fost dată publicității în cadrul emisiunii Acces Direct, difuzată de Antena 1, la două zile după ce acesta a încetat din viață.

Petrică Mâțu Stoian a murit sâmbătă, 6 noiembrie 2021, după ce a fost internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Resița. Artistul, în vârstă de 61 de ani, avea schema completă de vaccinare, dar urma un tratament post-Covid.

Ne puteți urmări și pe Google News

Inițial, cu o zi înainte, acesta s-a internat la o clinică privată din Caraș Severin pentru o procedură de tratament post-COVID. Petrică Mâțu Stoian a avut o formă ușoară de COVID care i-a afectat plămânii. În urma unui control medical, cântărețul de muzică populară a decis să urmeze mai multe ședințe de terapie hiperbară post-COVID. Aceasta pentru ca să nu aibă de suferit mai târziu și să fie împiedicat să cânte în spectacole.

Sursa foto. Acces Direct

Moartea lui Petrică Mîţu Stoian va fi anchetată de procurori

Moartea artistului urmează să fie anchetată de procurorii care au deschis un dosar penal. Anchetatorii vor decide efectuarea autopsiei pentru a se stabili cauzele morții.

„Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșita au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă în cazul lui Petrică Mîțu Stoian. Procurorii s-au autosesizat după declarațiile făcute de sora regretatului artist care a susținut că medicii au informat-o că alte trei persoane au ajuns aici la spital în stare gravă de la aceeași clinică unde era internat Petrică Mîțu Stoian”, anunță un comunicat de presă al Parchetului Reșița.

Sora interpretului a fost de acord ca autoritățile să-i facă autopsie deși, într-o primă fază familia s-a opus acestui lucru.