Mărturii șocante despre Petrică Mîţu Stoian. Ce a spus artistul după ce s-a vaccinat anti-COVID

Mărturii șocante despre Petrică Mîţu Stoian. Ce a spus artistul după ce s-a vaccinat anti-COVID Sursa: ZouTube

Constantin Enceanu a mărturisit că prietenul său, Petrică Mîţu Stoian, i-ar fi spus după ce s-a vaccinat anti-COVID că vrea să moară în glorie.

Constantin Enceanu a făcut câteva declarații sfâșietoare despre Petrică Mîţu Stoian. Artistul i-ar fi spus după ce s-a vaccinat că „Vreau să mor în glorie”. Regretatul artist se vaccinase printre primii împotriva COVID-19, însă s-a infectat cu temutul virus.

Petrică Mîţu Stoian a făcut tratament acasă, fără discuţii. A avut o formă medie de COVID. Câteva zile a avut temperatură 37,6, apoi lucrurile a intrat în normal”, a declarat Constantin Enceanu, la România TV.

Petrică Mîţu Stoian s-a vaccinat împotriva COVID-19 în primăvara acestui an

Se vaccinase cu ambele doze. S-a vaccinat în primăvară printre primii. Dacă vă uitaţi pe Facebook-ul lui, a postat că e printre primii solişti care s-au vaccinat. Spunea în glumă: suntem printre primii solişti de muzică populară care s-au vaccinat şi vreau să mor în glorie”, a mai spus cântăreţul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Constantin Enceanu, prieten bun cu Petrică Mîţu Stoian, susţine că regretatul artist care s-a stins sâmbătă seara „acum o lună de zile a făcut COVID, la opt-nouă luni de la vaccinare”, iar  „COVID-ul şi-a lăsat amprenta” asupra artistului.

Şi continuă: „Mi-a zis acum o săptămână că şi-a făcut CT-ul la plămâni, că plămânul stâng undeva 30% se vedea ca o oglindă. COVID-ul şi-a lăsat amprenta. De aceea a mers la acea clinică să se refacă. Nu a tușit Petre absolut deloc. Mi-a spus cu o săptămână în urmă. Lasă-mă mai încet că obosesc. Sechelele COVID-ului aşa se întâmplă”, a declarat Constantin Enceanu la România TV.

Moartea lui Petrică Mîţu Stoian va fi anchetată de procurori

Moartea artistului a devenit acum subiectul unui dosar penal investigat de procurori. Împreună cu familia, anchetatorii vor decide efectuarea autopsiei. S-a cerut neapărat autopsia, deși familia refuzase iniţial. Sora îndrăgitului interpret de muzică populară Petrică Mîţu Stoian a acceptat efectuarea autopsiei, după ce a aflat că alți trei pacienți au avut probleme mari de sănătate în urma oxigenării excesive la clinica privată unde artistul a mers pentru recuperarea post-COVID.

Reamintim că interpretul de muzică populată din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian, a decedat, sâmbătă seara, în jurul orei 20.00 la Spitalul Judeţean din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. El a fost dus de urgenţă, după ce starea sa s-a înrăutăţit, el fiind internat iniţial la Clinica Nera pentru recuperare post-COVID.