Evenimentul Zilei > International > Trump: „CNN, idioți ticăloși ce sunteți, lumea s-a săturat de COVID”
Trump: „CNN, idioți ticăloși ce sunteți, lumea s-a săturat de COVID”

Trump: „CNN, idioți ticăloși ce sunteți, lumea s-a săturat de COVID”

Președintele Trump a numit ziariștii de la CNN „idioți ticăloși” pentru faptul că vorbesc în continuu numai despre coronavirus și a afirmat că scopul postului TV este să „descurajeze lumea să iasă la vot”.

Donald Trump a atacat dur CNN cu ocazia mitingului său electoral organizat la Prescott, Arizona, la care s-au adunat sute de suporteri ai săi, mulți nepurtând mască, notează Newsmax.

„Au obosit de atâta pandemie, nu-i așa?”, a ironizat Trump canalul de știri. „Deschizi CNN și doar atâta transmit: COVID, COVID, pandemie, COVID, COVID.”

Și președintele a continuat pe același ton:

„Și știți de ce? Încearcă să-i descurajeze pe toți să voteze. Dar oamenii s-au prins și nu vă mai cred, CNN, idioți ticăloși („dumb bastards”) ce sunteți!”

Tot luni, cu puțin înaintea mitingului, Donald Trump le-a spus membrilor din echipa sa de campanie electorală că „oamenii au obosit de atâta COVID”.

„Mda, o să fie vârfuri (la numărul de cazuri – n.r.), nu o să fie vârfuri, o să fie vaccinuri… Cu vaccinuri sau fără vaccinuri, oamenii au obosit de atâta COVID.”

„Am cele mai mari adunări pe care le-am avut vreodată și asta în vreme de COVID. Oamenii spun: bine, bine, cum ziceți voi, numai lăsați-ne în pace! Au obosit și s-au săturat.”

Trump e sigur că va câștiga alegerile

Interesant este că, în aceeași teleconferință cu staff-ul de campanie, Trump le-a spus că crede că va câștiga, recunoscând că, în urmă cu două săptămâni nu avea același sentiment de încredere, atunci când a fost internat în spital pentru COVID.

La o săptămână după ce a revenit în campania electorală, Trump a vituperat la adresa medicilor din echipa sa de combatere a pandemiei.

„Oamenii au obosit să-l audă pe Fauci și pe toți idioții ăia”, a tunat președintele, numindu-l pe doctorul epidemiolog „un dezastru”.

Și Trump a continuat ironic:

„Fauci e un tip foarte cumsecade. E aici (în funcție – n.r.) de cinci sute de ani. I-a contrazis pe toți spunând că nu au dreptate. Ca și cum nu tipul ăsta minunat, înțeleptul ăsta minunat, ne spunea cu câteva luni în urmă: «Nu purtați măști!”».”

Și Trump a adăugat că dacă l-ar fi ascultat pe Fauci, Statele Unite ar fi avut până acum „500.000 de morți”.

„De fiecare dată când apare la televiziune, este o adevărată bombă. Dar dacă l-aș da afară ar fi o bombă și mai mare.”

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: