Traian Berbceanu, fostul prefect al Capitalei, este noul administrator public al Municipiului Deva.

Potrivit unui anunț postat de primărie, Berbeceanu se va ocupa de fondurile europene, asistența socială și poliție locală, potrivit anunțului primăriei.

Traian Berbeceanu a fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Alba Iulia. A fost “Polițistul anului” în 2007 si 2013 la categoria “Combaterea Criminalității Organizate” și Polițistul anului 2013.

Traian Berbeceanu, noul administrator public al Municipiului Deva. S-a reînscris în PNL

În urmă cu aproximativ o lună, . Traian Berbeceanu, fostul prefecte al Bucureștiului, s-a înschis din nou în gruparea politică liberală.

Acesta a declarat că PNL este ”singura alternativă politică cu adevărat serioasă”.

”În acest weekend am avut bucuria de a solicita revenirea în PNL – organizaţia Deva, pentru mine fiind singura alternativă politică cu adevărat serioasă”, a scris Berbeceanu pe Facebook.

După ce și-a anunțat revenirea în PNL, Traian Berbeceanu a declarat că în luna octombrie a anului trecut Ludovic Orban, la acel moment prim-ministru, i-a propus să preia funcţia de Prefect al Capitalei, iar prevederile de la acea dată ale Codului Administrativ au impus demisia sa din PNL.

„Am facut-o cu strângere de inimă… Unii au înţeles greşit faptul că nu mai eram membru de partid, chiar au crezut că, de dragul unei demnităţi publice, aş putea să-mi schimb opţiunea politică. S-au înşelat!”, adaugă fostul prefect.

La începutul lunii martie, Traian Berbeceanu a fost înlocuit în funcţie de Alin Stoica, după ce postul de prefect al Capitalei a revenit USR PLUS.

CITEȘTE ȘI  Bilanț Coronavirus 5 aprilie 2021. Vești imbucurătoare: rata de incidență este în scădere

CITEȘTE ȘI Ziua Z pentru spațiile comerciale de la metrou. Ministrul Transporturilor nu cedează

CITEȘTE ȘI Premierul Cîțu, anunțul pe care toți românii îl așteaptă. Momentul în care vom reveni la normalitate

CITEȘTE ȘI   Ministrul Sănătății: va trebui să trăim cu o formă sau alta a virusului. Nu se știe când vom reveni la normalitate