Evenimentul ZileiActualitateViolență de nedescris. L-au bătut pe administratorul firmei cu sape, lopeţi şi scaune

Violență de nedescris. L-au bătut pe administratorul firmei cu sape, lopeţi şi scaune

Violență de nedescris. L-au bătut pe administratorul firmei cu sape, lopeţi şi scaune
Un caz incredibil s-a petrecut la o firmă din Mohu din jud. Sibiu unde administratorul şi paznicul firmei au fost bătuţi cu sape şi lopeţi.

În urma conflictului generat de angajaţi, administratorul a fost imediat internat în spital. Patru dintre angajaţii firmei, i-ar fi agresat fizic pe paznic și pe administrator. Cei doi au fost loviţi cu sape, lopeți, scaune, dar și cu pumnii și picioarele.

Polițiștii din Sibiu i-au reținut pe cei patru bărbați bătăuşi din comuna Șura Mică, acuzați că miercuri dimineață au bătut doi bărbați din Șelimbăr, folosind sape, lopeți și scaune. Una dintre victime, administratorul firmei la care lucrau, a ajuns la spital unde a și fost internat.

Bărbații au fost reţinuţi şi cercetați penal pentru violențe

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu spun că „cei patru bărbați, în vârstă de 23, 28 – doi dintre aceștia, respectiv 47 de ani sunt bănuiți că, la data de 31 martie, în jurul orei 09:30, pe fondul unui conflict spontan, în timp ce se aflau în incinta unei societăți din localitatea Mohu, ca angajați ai firmei, ar fi agresat fizic două persoane, pe paznicul și pe administratorul firmei, lovindu-i cu obiecte contondente (sape, lopeți, scaune), dar și cu pumnii și picioarele.

Paznicul, în vârstă de 45 de ani, din județul Vâlcea, nu a necesitat intervenție medicală, însă administratorul firmei a fost transportat la spital, acesta rămânând internat, după ce evaluarea preliminară medicală a concluzionat că necesită 40 – 45 de zile de îngrijiri medicale”, a declarat  IPJ Sibiu.

Ce se va întâmpla cu cei patru bărbaţi violenţi

Potrivit poliţiei locale, în acest conflict, în urma primelor constatări de la faţa locului, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar față de cei patru presupuși autori ai faptei s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță.

Aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, relatează turnulsfatului.


Accesează: