Evenimentul Zilei > Monden > Tragedie uriaşă în lumea muzicii! Milioane de fani sunt în lacrimi. S-a stins la doar 33 de ani: „Cuvintele nu pot exprima pierderea”
Tragedie uriaşă în lumea muzicii! Milioane de fani sunt în lacrimi. S-a stins la doar 33 de ani: „Cuvintele nu pot exprima pierderea”

Tragedie uriaşă în lumea muzicii! Milioane de fani sunt în lacrimi. S-a stins la doar 33 de ani: „Cuvintele nu pot exprima pierderea”

Lumea muzicală este în doliu, după ce un îndrăgit muzician britanic, component al grupului The Wanted, a murit la 33 de ani. Tom Parker și-a pierdut viața din cauza unei tumori cerebrale, lăsându-și colegii și fanii împietriți de durere.

Tom Parker, cunoscut ca membru al grupului britanico-irlandez The Wanted, a murit la vârsta de 33 de ani. Artistul a suferit din cauza unei tumori cerebrale care l-a doborât. Colegii din trupa The Wanted au anunțat pierderea lui Tom Parker, într-un mesaj pe care l-au postat pe contul de Instagram.

Ei au precizat că acest deces i-a lăsat profund îndurerați. Membrii grupului de muzică au anunţat că sunt „devastați de moartea tragică şi prematură” a lui Tom Parker. Tom Parker era căsătorit și avea doi copii.

sursa foto. Instagram

„Tom a fost un soţ uimitor pentru Kelsey şi tată pentru Aurelia şi Bodhi. Era fratele nostru, cuvintele nu pot exprima pierderea şi tristeţea pe care le simţim. Mereu în inimile noastre”, au anunțat membrii grupului.

În urmă cu doi ani, în 2020, Tom Parker a anunţat că a fost diagnosticat, în urma a două atacuri, cu tumoare cerebrală. Aceasta nu s-a putut opera, astfel încât artistul a trebuit să apeleze la tratamente medicale. De altfel, la începutul anului 2021, în luna ianuarie, el le-a dat o veste bună fanilor. Tom Parker a anunțat că organismul răspunde bine la tratament și că situația este sub control.

Se pare, însă, că pronosticul a fost mult prea optimist, iar sănătatea sa s-a degradat destul de mult.

sursa foto. REX

Despre trupa The Wanted

Tom Parker a fondat grupul The Wanted în anul 2009 împreună cu Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness şi Nathan Sykes. Ei au devenit cunoscuţi un an mai târziu, în 2010 cu piesa „All Time Low”. Melodia a ajuns pe primul loc în topul britanic al single-urilor.

Un alt hit lansat de grupul The Wanted, „Glad You Came”, a fost lansat în anul 2011 împreună cu al doilea album, „Battleground”. Acesta a ajuns pe locul al treilea în Billboard Hot 100. Între piesele cunoscute pe care le-a lansat grupul The Wanted se mai numără „Heart Vacancy”, „Lose My Mind” şi „Chasing the Sun”.

Trupa nu a rezistat decât până în anul 2014, când s-a destrămat. Cei cinci membri ai săi au încercat să se lanseze cu proiecte solo. Între altele, Tom Parker a jucat rolul lui Danny Zuko într-o producţie a musicalului „Grease”.

Ulterior, în anul 2021, pe când Tom Parker a fost din ce în ce mai afectat de boală, trupa s-a reunit. S-a întâmplat în urmă cu aproape șase luni, în septembrie 2021.