Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie într-o localitate din Bistrița Năsăud. Băiat de 14 ani, descoperit fără suflare
Tragedie într-o localitate din Bistrița Năsăud. Băiat de 14 ani, descoperit fără suflare

Tragedie într-o localitate din Bistrița Năsăud. Băiat de 14 ani, descoperit fără suflare

O tragedie s-a întâmplat seara trecută într-un sat de munte din județul Bistrița Năsăud. Un adolescent de 14 ani a fost descoperit mort, spâzurat într-o grădină.

Tragedie într-o localitate de munte din județul Bistrița Năsăud.

Un adolescent a fost găsit spânzurat în grădina unei case. Cazul cutremurător s-a petrecut într-o localitate de munte din județul Bistrița Năsăud. Băiatul care și-a pus capăt zilelor avea vârsta de 14 ani, potrivit informațiilor communicate de Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Bistrița Năsăud.

Liniștea localității Răcăteșu, un sat de munte ce aparține de comuna Târlișua, județul Bistrița Năsăud, a fost zguduită seara trecută de vestea unei nenorociri.

Un băiat în vârstă de 14 ani a fost găsit spânzurat, în grădina unei case. Cei care l-au găsit au sunat rapid la numărul de urgență 112. Aceștia au solicitat intervenția unei ambulanțe, în ideea în care  băiatul mai putea fi salvat. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță din oraşul Beclean, din apropiere.

Tragedie într-o localitate de Bistrița Năsăud

Paramedicii de pe mașina ambulanță au încercat să-l readucă la viață și au făcut mai multe manevre de resuscitare, însă a fost zadarnic.

„Din păcate, nu s-a mai impus începerea protocolului de resuscitare, copilul prezentând pete cadaverice şi rigiditate, astfel încât echipajul medical a declarat decesul acestuia la locul solicitării”, a transmis purtătorul de cuvânt al SAJ, Ciprian Păcurar.

Cazul a fost preluat de polițiștii din zonă care au deschis un dosar penal. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și în ce împrejurări s-a produs decesul băiatului.

Citește și:

Un bărbat s-a spânzurat în timp ce se afla în arest. Nu a mai putut fi salvat de medici

Accident cu 3 victime! O mașină a luat o femeie pe capotă, apoi a intrat într-o florărie

Tragedie la Vaslui. Adolescent găsit spânzurat într-un poligon militar

Autospecială de poliție răsturnată în urma unui accident! Un jandarm a fost rănit

Un grav accident, evitat în ultimul moment. Călătorii din autobuz au căzut și s-au lovit VIDEO