Bistriţa Năsăud. Polițist de 22 de ani, mort pe stradă

Bistriţa Năsăud. Polițist de 22 de ani, mort pe stradă

Un accident de circulaţie s-a soldat cu moartea unui tânăr poliţist.

Un accident de circulaţie s-a soldat cu moartea unui tânăr poliţist, în noaptea de marți spre miercuri, pe raza localităţii Josenii Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud. Din cauza carosabilului umed şi a neadaptării vitezei la condiţiile de mers, tânărul a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a derapat într-un autobuz cu 35 de mucitori.

În urma impactului, şoferul a fost încarcerat. Echipajul Smurd a efectuat descarcerarea dar în ciuda eforturilor de a-l resuscita, tânărul, pe nume Cristian Sabău, a decedat în urma unui stop cardio-respirator. Pasagerii autobuzului nu au necesitat atenţie medicală.

”Tragedie fără margini… În această noapte, pe drumul național 17, în localitatea Josenii Bârgăului, a avut loc un grav accident de circulație în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața… Tânărul care și-a pierdut viața era colegul nostru . Ne exprimăm regretul și transmitem condoleanțe familiei greu-încercate” au transmis reprezentanții IPJ Bistrița.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tânărul de 22 de ani era din Bistrița şi conducea maşina personală pe direcția Vatra Dornei-Bistrița. Poliţistul fusese încadrat la Secția 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului doar din toamna aceasta şi tocmai ieşise de la lucru. Acesta conducea cu viteză şi făcea depăşiri periculoase, spun martorii.