Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie în Constanța. A murit după ce a sărit de la etajul șase pentru a nu arde de vie
Tragedie în Constanța. A murit după ce a sărit de la etajul șase pentru a nu arde de vie

Tragedie în Constanța. A murit după ce a sărit de la etajul șase pentru a nu arde de vie

Marți, un incendiu a izbucnit într-un imobil din Constanța. O femeie a murit după ce a încercat să se autoevacueze.

În urma unui incendiu puternic ce-a izbucnit într-un imobil din Constanța, marți dimineață, o femeie a murit după ce a încercat să se autoevacueze. În încercarea de a scăpa din imobilul care ardea, femeia s-a aruncat de la etajul șapte.

Medicii de ambulanţă au declarat decesul femeii care, încercând să scape în urma incendiului izbucnit în apartamentul său, într-un bloc din zona centrală a municipiului Constanţa, a ieşit în exteriorul balconului şi a căzut în gol de la etaj.

O femeie din Constanța a murit în timp ce încerca să se salveze dintr-un incendiu

„A fost declarat decesul”, au transmis reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, după ce iniţial anunţaseră că „pacienta a căzut de la etajul 5 sau 6, este în stop cardio-respirator şi se efectuează protocol de resuscitare”.

Un puternic incendiu a izbucnit, marţi, într-un apartament situat la etajul şase al unui bloc de pe bulevardul Mamaia, din municipiul Constanţa, cadrele medicale intervenind în prezent pentru salvarea proprietarei locuinţei, o femeie aflată în stop cardio-respirator.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, Anca Chiriţă, la faţa locului, la un bloc cu şapte etaje, au fost mobilizate trei autospeciale de stingere şi o autoscară, incendiul la un apartament de la etajul şase manifestându-se generalizat, cu flacără deschisă şi degajare mare de fum.

„Din păcate avem şi o victimă, o femeie care se află în stop cardio-respirator, sunt trei ambulanţe la faţa locului, se acordă ajutor medical proprietarei apartamentului”, a transmis reprezentanta ISU.

CITEȘTE ȘI Cîțu despre economia României: „Performanța care spulberă estimările apocaliptice!”

CITEȘTE ȘI  Cea mai puternică furtună de zăpadă din ultimii ani, blochează Grecia. Atenționare de călătorie

CITEȘTE ȘI Adina Alberts pune sistemul sanitar din România la zid, după ce pacientul transferat în Belgia a decedat

CITEȘTE ȘI  Ambasadorul Permanent al României la ONU, intervenție provocatoare