Evenimentul Zilei > Actualitate > Un tânăr din Medgidia a fost înjunghiat de trei adolescenţi
Un tânăr din Medgidia a fost înjunghiat de trei adolescenţi

Un tânăr din Medgidia a fost înjunghiat de trei adolescenţi

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, incidentul care s-a lăsat cu înjunghieri, a avut loc miercuri după-amiază, în municipiul Medgidia.

O ceartă între tineri, care s-a lăsat cu înjunghieri, a avut loc în după-amiaza de 16 decembrie în Medgidia, în zona Spitalului Municipal. Tânărul a fost atacat de trei minori cu care a avut un conflict verbal și apoi a fost înjunghiat în zona spatelui.

Adolescenţii care l-au atacat pe tânărul de 20 de ani au vârste cuprinse între 14 şi 16 ani

El a fost rănit direct în spate cu un obiect ascuţit. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Aşadar, un tânăr de 20 de ani a fost rănit prin înjunghiere în spate de către trei adolescenţi cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, în urma unui conflict spontan iscat între aceştia, miercuri seara, în municipiul Medgidia.

Tânărul de 20 de ani a fost transportată la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Medgidia au fost sesizaţi, prin apel 112, despre faptul că un bărbat, de 20 de ani, ar fi fost înţepat cu un obiect tăietor – înţepător în zona spatelui, ca urmare a unui conflict spontan cu trei tineri. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”  se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, potrivit Agerpres.

După primele cercetări, poliţiştii i-au identificat pe cei trei agresori. Cercetările în acest caz sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, se mai arată în comunicat.

Un caz asemănător s-a petrecut în municipiul Botoşani

Un alt adolescent de doar 16 ani a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost înjunghiat tot în spate, pe o stradă din municipiul Botoșani. După primele cercetări a rezultat că tânărul ar fi intervenit pentru a despărți alți doi adolescenți care se luaseră la bătaie.

Unul dintre ei l-ar fi înjunghiat pe băiat, după care a dispărut. Adolescentul rănit a plecat spre casă plin de sânge iar tatăl lui a sunat imediat la 112. Tânărul a fost internat de urgenţă în spital, potrivit celor relatate de surse apropiate anchetei.