Evenimentul Zilei > Monden > Tragedie fără margini! Un cunoscut artist din România e în doliu. Și-a pierdut tatăl
Tragedie fără margini! Un cunoscut artist din România e în doliu. Și-a pierdut tatăl

Tragedie fără margini! Un cunoscut artist din România e în doliu. Și-a pierdut tatăl

Dinu Maxer a publicat o postare pe contul de Facebook și a anunțat ca tatăl său a decedat. Bărbatul învinsese cancerul pentru o perioadă, după ce fusese diagnosticat în 2007.

Momente foarte grele pentru Dinu Maxer, care și-a pierdut tatăl, iar anunțul a fost făcut joi seară. Bărbatul a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu 15 ani, dar reușise să învingă boala pentru un timp.

Tatăl lui Dinu Maxer fusese diagnosticat cu cancer în urmă cu 15 ani

Luna trecută, tatăl lui Dinu Maxer a ajuns la spital, iar în cele din urmă, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru el. Dinu Maxer a făcut anunțul decesului părintelui său într-o postare publicată pe contul de Facebook. „A fost până azi…un tată perfect! Îi mulțumesc pentru tot! Mi-a fost și tată și prieten! Am atâtea lucruri pe care aș vrea să le împărtășesc cu voi despre tatăl meu…”, a scris Dinu Maxer pe rețeaua de socialziare.

„Mi-l amintesc tinându-mă de șaua de la bicicletă sau stând cu mine când studiam la acordeon. Apoi îmi amintesc că s-a întors din străînătate unde a lucrat 2 ani și mi-a cumpărat o super-orgă.

A fost și dur cu mine în adolescențî când mă pregăteam pentru treaptă I sau pentru admiterea la medicină. Mi-l amintesc în sala la primul meu spectacol și apoi bucurându-se când devenisem cunoscut…dezamăgit că am lăsat medicină, dar mulțumit că eram fericit cu viață mea de artist.

„Ne uităm mereu la meciuri împreună! Aveam aceeași echipa favorită”

L-am surprins apoi mândrindu-se cu mine și cu carieră mea muzicală – acesta a fost probabil cel mai frumos compliment pe care mi l-a făcut, deoarece nu era genul care lăuda sau felicita!

Ne uităm mereu la meciuri împreună! Aveam aceeași echipa favorită – Steaua! Am fost pe stadion la semifinală cu Andrerlech în 1996! În ultimii ani, mergeam la el și vedeam meciurile importante împreună.

L-am.văzut apoi dedicându-se total celor doi frați ai mei – făcând și pentru ei tot ce putea…dovedindu-mi că nu era doar pentru mine un tată perfect!

„Mulțumim pentru exemplul pe care ni l-ai dat! Drum bun, tată”

A fost un învingător! În 2007 a primit vestea că are cancer de prostată! 11 ani mai târziu, ieșea învingător din lupta cu cancerul! Apoi a venit Andreas în viața lui…a încercat să fie bunicul care-i face pe plac și care stă cu el la orice ora din zi sau din noapte. Îi dădea dulciuri când îl lăsăm la el, spunându-ne „Vreau să-și amintească de mine că fiind bunicul care îi dădea mereu ciocolată!”

Peste 2 luni ar fi împlinit 75 de ani…dar sunt convins că pleacă împlinit din lumea asta: are trei băieți la casele lor, care i-au bucurat bătrânețea cu 4 nepoței pe care i-a văzut crescând!

Mulțumim pentru exemplul pe care ni l-ai dat! Drum bun, tată!”, a mai transmis Dinu Maxer.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: