Evenimentul Zilei > Sport > Tragedia zilei! Un mare campion a murit fulgerător, la 29 de ani. Accident terifiant
Tragedia zilei! Un mare campion a murit fulgerător, la 29 de ani. Accident terifiant

Tragedia zilei! Un mare campion a murit fulgerător, la 29 de ani. Accident terifiant

Deon Lendore a murit la vârsta de 29 de ani, într-un accident de mașină ce a avut loc În Texas. El urcase pe podium la jocurile olimpice de la Londra din 2012.

Deon Lendore, cel care a cucerit medalia olimpică de bronz cu ştafeta 4×400 m a Trinidad Tobago, la Jocurile Olimpice de la Londra din anul 2012, a încetat din viaţă într-un accident rutier în Texas, la doar 29 de ani.

Deon Lendore a murit într-un accident de mașină

Comitetul olimpic din Trinidad-Tobago, citat de cotidianul L’Equipe, a anunţat, marţi, decesul sportivului. Lendore a făcut parte din ştafeta medaliată cu bronz la Londra în 2012 şi din ştafeta vicecampioană mondială în 2015, tot la Londra.

sursa: Instagram

Devenise cunoscut după ce urcase pe podium la Jocurile Olimpice de Vară

Deon Lendore a participat şi la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul trecut, în proba de ştafetă, și s-a clasat pe locul 8, şi are două medalii de bronz individuale în sală, la Campionatele Mondiale din 2016 şi 2018.

„Cuvintele nu pot exprima în mod adecvat tristețea noastră față de pierderea devastatoare și prematură a lui Deon Lendore, de 3 ori olimpic și medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice și la Campionatele Mondiale, care a fost o sursă de inspirație și motivație pentru noi toți, atât pe pistă, cât și în afara ei.

Deon a arborat steagul Trinidad și Tobago cu mândrie, onoare , patriotism și o voință indomptabilă de-a lungul carierei sale, ajutând și inspirând pe mulți. Ne exprimăm cele mai profunde și sincere condoleanțe familiei sale, prietenilor, coechipierilor, antrenorilor, Clubului Abilene , Comunității din Arima și tuturor celor pe care i-ar fi atins.

Mesaje de condoleanțe după aflarea tragediei

Este o zi tristă pentru Mișcarea sportivă olimpică și a Commonwealth-ului din Trinidad și Tobago”, a fost mesajul pe care l-au transmis pe contul de Twitter reprezentanții echipei olimpice din Trinidad și Tobago.

Alți sportivi, organizații și personalități, inclusiv Ato Boldon, Asociația de Fotbal din Trinidad și Tobago și consilierul pentru Tumpuna, Brennon Patterson, au transmis mesaje după dispariția bruscă a fostului medaliat olimpic.