Evenimentul Zilei > Actualitate > Grav accident rutier! Este vorba despre 49 de persoane. Tragedie fără margini pe șosele
Grav accident rutier! Este vorba despre 49 de persoane. Tragedie fără margini pe șosele

Grav accident rutier! Este vorba despre 49 de persoane. Tragedie fără margini pe șosele

Cinci persoane au decedat într-un accident de autobuz, la sud de Moscova. Tragedia s-a produs duminică dimineață.

Cinci persoane au murit şi alte 21 au fost rănite într-un accident de autobuz, duminică dimineaţă, la aproximativ 270 de kilometri sud de Moscova, relatează AFP.

Accidentul s-a produs în jurul orei locale 05:45 (02:45 GMT) în regiunea Riazan, potrivit Autorităţii federale ruse pentru transport rutier. Autobuzul a lovit un pilon care susţinea un pod.

„Cinci persoane au decedat şi 21 au fost rănite”, a scris pe Twitter autoritatea citată.

Autobuzul transporta 49 de persoane.

Sute de accidente pe şoselele din Germania din cauza condiţiilor de iarnă

Şoselele acoperite de polei din anumite regiuni ale Germaniei au favorizat producerea a sute de accidente rutiere soldate cu cel puţin două decese, conform unui anunţ făcut vineri de poliţia germană, transmite DPA.

Mai multe persoane au fost rănite, dar în majoritatea cazurilor oamenii au scăpat cu o sperietură şi cu grija de a-şi repara automobilele.

Un şofer în vârstă de 19 ani a decedat în urma coliziunii dintre două autovehicule în landul Mecklenburg (nord-est). Şoferul celuilalt automobil a fost grav rănit. Cauza producerii acestui accident nu a fost încă stabilită, conform poliţiei.

Într-un alt accident grav, produs joi după-amiaza în landul Saxonia Inferioară, a decedat o adolescentă în vârstă de 15 ani. Tatăl acesteia, care conducea automobilul, a pierdut controlul vehiculului în care se aflau 5 persoane din cauza poleiului. Şoferul şi alţi trei copii, în vârstă de 4, 8 şi 15 ani, au fost transportaţi de urgenţă la spital cu traumatisme grave.

Cel puţin 190 de accidente rutiere au fost raportate joi în regiunea Schlewsig Holstein, la graniţa cu Danemarca, din cauza depunerilor de zăpadă.

Vremea rece şi zăpada au afectat şi călătoriile cu trenul prin regiunea Schleswig-Holstein, unele garnituri suferind întârzieri.

În sud, în Bavaria, s-au produs de asemenea numeroase accidente din cauza depunerilor de polei. Pe Autostrada 6, în apropiere de Amberg, s-au produs 9 accidente în care au fost implicate 20 de autovehicule pe o secţiune de drum de doar 1 kilometru lungime. Şase persoane au fost transportate la spital cu răni uşoare. Autostrada 6 a fost temporar închisă.

Alte 45 de accidente rutiere au fost înregistrate în Bavaria Inferioară. O persoană a suferit răni moderate, conform poliţiei. Trei drumuri au fost complet închise din cauza depunerii de gheaţă pe carosabil.