Evenimentul Zilei > Actualitate > Cât l-a costat „curiozitatea” pe un traficant de droguri! Cazul incredibil care pare rupt dintr-un scenariu de film
Cât l-a costat „curiozitatea” pe un traficant de droguri! Cazul incredibil care pare rupt dintr-un scenariu de film

Cât l-a costat „curiozitatea” pe un traficant de droguri! Cazul incredibil care pare rupt dintr-un scenariu de film

Un traficant de droguri era în trecere pe lângă un accident mortal produs în județul Iași. Poliţiştii l-au remarcat deoarece traficantul de droguri nu a respectat indicaţiile lor.
Un traficant de droguri a avut ghinion din clipa când s-a decis să oprească mașina lângă un accident mortal de pe șosea. Traficantul nu avea permis de conducere şi de parcă nu era suficient, maai avea şi droguri în mașină.
Un traficant de droguri a fost dominat de curiozitatea sa şi a oprit să se uite la urmările unui accident mortal produs joi în judeţul Iaşi. Polițiștii l-au observat pe traficantul de droguri deoarece nu a respectat indicațiile lor și avea o atitudine suspectă.

Un traficant de droguri mai ghinionist nici că se putea

Șoferul, care a spus că îl cheamă Edi, ieșise să cumpere carburant. Împins de curiozitate a decis să oprescă lângă  incidentul de pe şosea. Poliţiştii l-au luat la întrebări. Iar în urma percheziției aceştia au găsit și o listă unde erau trecute tranzacții cu petarde pentru Crăciun și Revelion.

Traficantul de droguri  a recunoscut tot poliţiştilor

Şoferul a spus că lista cu pricina avea legătură cu vânzarea ilegală de petarde pentru Crăciun și Revelion.

Şi nu este totul, după mai multe insistențe a recunoscut că se ocupă și cu vânzarea de droguri. Traficantul cumpăra cu 40 de lei și vindea cu 50-55 lei gramul de cannabis.

Traficantul de droguri nu deținea permis de conducere

Prins de polițiști, el s-a ales cu mai multe dosare penale. „Fiind în derularea activităţilor specifice la accidentul rutier de la Scânteia, poliţiştii Postului de Poliţie Ciurea au depistat un bărbat care conducea un auto, fără a deţine permis de conducere”. Acesta s-a ales cu mai multe dosare penale.
Bărbatul a fost condus la o unitate medicala pentru a-i fi recoltate probe biologice de sange. Cercetările continuă, au precizat reprezentantii politiei locale, potrivit celor relatate de ziaruldeiasi.
VIDEO incredibil cu traficantul de droguri care s-a dat de gol în faţa poliţiştilor.

Comentariile sunt savuroase:

Bravo! Cel mai sincer traficant de droguri pe care l-am vazut vreodata.

Ceva nr de telefon? 55 e pret bun!