Evenimentul Zilei > Actualitate > Autoturism cuprins de flăcări pe șosea. Șoferul s-a salvat în ultimul moment
Autoturism cuprins de flăcări pe șosea. Șoferul s-a salvat în ultimul moment

Autoturism cuprins de flăcări pe șosea. Șoferul s-a salvat în ultimul moment

Un autoturism a fost cuprins de flăcări și a ars în totalitate, pe o șosea care face legătura dintre orașele Vaslui și Bârlad. Șoferul, un bătrân de 70 de ani, cu dizabilități a reușit să se salveze în ultima clipă, ieșind din mașina în flăcări.

Un autoturism a fost cuprins de flăcări pe o șosea din județul Vaslui.

Acest incendius-a produs pe drumul DE 581, care face legătura între orașele Vaslui și Bârlad. Incidentul s-a petrecut joi după amiază, pe raza localității Șapte Case din comuna Crasna. Traficul a fost oprit pentru mai multe zeci de minute, până când pompierii au reușit să stingă flăcările.

Mașina, un Peugeot 407, a luat foc în mers, la scurtă vreme după ce a fost reparată într-un service auto, după cum relatează publicația Vremea Nouă.

Conducătorul autovehiculului, un bătrân de 70 de ani, cu dizabilități, a reușit să iasă la timp din habitaclu. El a reușit să se salveze cu puțin timp înainte ca flăcările să cuprindă tot autoturismul. De altfel, Peugeot-ul a ars în proporție de 90%.

Conform informațiilor furnizate de poliția rutieră se pare că bărbatul tocmai își scosese mașină dintr-un service auto și se îndrepta spre domiciliu. Acesta locuiește în comuna Costești, din județul Vaslui.

Autoturism cuprins de flăcări pe șosea

Șoferul s-a salvat în ultimul moment.

La un moment dat, pe drum, el a observat flăcările puternice în partea din față a mașinii și a coborât rapid. Pompierii au intervenit la scurtă vreme și au lichidat incendiul, însă nu au mai putut salva nimic. Mașina a fost carbonizată sub privirile proprietarului care nu a putut face nimic. Chiar dacă mai mulți participanți la trafic au încercat să stingă focul, nu au reușit să facă mare lucru.

Șoferul a povestit că abia a scos din Service autoturismul și nu înțelege cum de a putut lua foc.

Investigatorii cred că focul a izbucnit din cauza unei scurgeri de carburant, care s-a aprins în mers.

În cauză nu nu au existat victim, ci doar pagube materiale. În plus, participanții la trafic au pierdut timp prețios. Ei au fost obligați să aștepte până când focul a fost stins, iar pericolul a fost îndepărtat de pe șosea.