Evenimentul Zilei > Politica > Interlopii din Vaslui bat cu pumnul în masă! Mesaj concis pentru AUR. Controale drastice
Interlopii din Vaslui bat cu pumnul în masă! Mesaj concis pentru AUR. Controale drastice

Interlopii din Vaslui bat cu pumnul în masă! Mesaj concis pentru AUR. Controale drastice

În contextul în care mai mulți membri clanului de interlopi Sandu și-au făcut poze în sediul partidului AUR de la Murgeni, pretinzând că s-a înscris recent în formațiunea politică, George Simion, liderul partidului, a purtat discuții cu membri partidului la Murgeni.

După ce mai mulți membri clanului de interlopi Sandu și-au făcut poze în sediul partidului AUR de la Murgeni, sâmbătă, cu prilejul unei întâlniri cu simpatizanții AUR din Vaslui, George Simion, liderul formațiunii politice, a ținut să precizeze că oricine este binevenit în partid, iar etnia nu reprezintă un motiv pentru ca cineva să nu poată face parte din această formațiune politică.

„Domn șef, bulibașa e pesedist de când e el, nu are treabă cu AUR. E adevărat că a fost în sediul partidului AUR din Murgeni, și-a făcut poză acolo și atât! Nu are legătură cu AUR. Noi nu l-am putut da afară, că e bulibașa al nostru”, i-au transmis reprezentanții din Murgeni liderului AUR, conform ziarului Vremea Nouă.

Simion a dat asigurări că indiferent de etnie sunt bineveniți în partid: „Noi nu avem nimic nici cu romii, nici cu ungurii, nici cu alte minorități din țara asta. Îi iubim pe toți în egală măsură”.

„Noi suntem împotriva interlopilor, hoților, corupților, celor care au jefuit această țară, iar aceste persoane nu au ce căuta în partid. Oamenii partidului la Murgeni mi-au spus că nu au legătură cu clanurile de interlopi.  „Ne-am întărit filtrele în această perioadă, în așa fel încât să fim siguri că cei certați cu legea, cu bunul-simț și trădătorii de țară nu vor fi primiți în AUR”, a mai spus George Simion.

Mandatul de parlamentar a lui Francisc Tobă nu va fi validat

George Simion a mai anunțat că partidul pe care îl conduce a decis să nu valideze mandatul de parlamentar al lui Francisc Tobă, precizând că faţă de acesta există „suspiciuni”, în urma informaţiilor potrivit cărora Tobă ar fi participat la reprimarea Revoluţiei din 1989.

„Suntem în zilele Revoluţiei, pe care noi le comemorăm, avem campanii speciale în acest sens, campania ”Eroii nu mor niciodată” organizată în fiecare an, şi de aceea am luat hotărârea de a nu valida mandatul colonelului Francisc Tobă şi de a nu intra prin intermediul AUR acest domn în Parlamentul României. E o decizie grea, e o decizie care s-ar putea să ne afecteze, dar mai important pentru noi este să fim corecţi, să fim cinstiţi şi să nu facem greşeli”, a transmis sâmbătă Simion, într-un material video postat Facebook.

El a adăugat că AUR are suspiciuni în ceea ce-l priveşte pe Francisc Tobă, menţionând că nu vrea să planeze dubii asupra oamenilor din partid care au intrat în Parlament.