Evenimentul Zilei > Sport > Tiger Woods a suferit un grav accident auto. A ajuns de urgență la spital
Tiger Woods a suferit un grav accident auto. A ajuns de urgență la spital

Tiger Woods a suferit un grav accident auto. A ajuns de urgență la spital

Tiger Woods a fost implicat într-un accident auto și a ieșit din mașină cu ajutorul echipajelor de la descarcerare.

Tiger Woods (45 de ani), unul dintre cei mai mari jucători din istoria golfului, a suferit un accident auto. Se pare evenimentul rutier în care a fost implicat sportivul a fost unul foarte grav. Mașina americanului a fost serios avariată, iar el a fost scos cu ajutorul echipelor de descarcerare. Accidentul s-a produs în apropiere de orașul Los Angeles, la periferia Rolling Hills Estates și Ranchos Palos Verdes, conform CNN.

A fost transportat la spital, după ce a ieșit din mașină cu ajutorul echipajelor de descarcerare și a paramedicilor

Mașina lui s-a răsturnat după ce a ieșit de pe autostradă. Martorii au sunat la 911 și au solicitat ajutor. Tiger Woods se afla în drum către un turneu de golf. El avea în mașină echipamentul pentru concurs.

„Mașina se deplasa spre nord pe Hawthorne Boulevard, la Black Horse Road, atunci când a avut loc accidentul. Mașina a suferit daune însemnate”, au spus oficialii. Domnul Tiger Woods a fost descarcerat de către pompierii și paramedicii din Los Angeles. A fost transportat ulterior la un spital din Los Angeles, cu o ambulanță”. Au mai spus reprezentanții poliției.

Tiger Woods, accident grav și în 2009, a scăpat cu bine. În 2017 a fost găsit leșinat la volan după ce consumase medicamente puternice

Nu este pentru prima dată când marele jucător de golf are probleme la volan. El a mai fost protagonistul unui accident în anul 2009 . Atunci, în Florida, el și-a distrus mașina. De asemenea, în 2017, el a fost găsit leșinat la volan. Polițiștii l-au arestat, iar el a explicat de ce se afla în starea de inconștiență. Consumase medicamente pe care le luase pe bază de rețetă și nu-și dăduse seama că efectele aveau să fie atât de puternice.


Tiger Woods a fost arestat Cine s-ar fi aşteptat la aceste motive?

Amantele lui Tiger Woods ies în public. Dezvăluiri picante legate de sportiv