Evenimentul Zilei > Monden > Amantele lui Tiger Woods ies în public. Dezvăluiri picante legate de sportiv
Amantele lui Tiger Woods ies în public. Dezvăluiri picante legate de sportiv

Amantele lui Tiger Woods ies în public. Dezvăluiri picante legate de sportiv

Amantele i-au făcut praf credibilitatea lui Tiger Woods, unul dintre cei mai mari sportivi din istorie.

Rachel Uchitel, una dintre amantele celebrului Tiger Woods a decis să dea cărțile pe față. Femeia apare în partea a doua a unui documentar realizat de HBO. Personajul central este marele jucător de golf, care a scris istorie în acest sport. Și care a avut mari probleme din cauza scandalurilor sexuale în care a fost implicat. Totul culminând cu divorțul prin care a trecut. Uchitel a povestit că a sunat-o pe Elin Nordegren, soția sportivului. Și i-a spus că nu a avut o relații intime cu Woods, conform retetesivedete.ro.

Tiger Woods, prins între amantele sale

Rachel a afirmat că Tiger Woods i-a făcut legătura telefonică cu soția sa. Și asta după ce i s-a alăturat la campionatul Australian Masters, în noiembrie 2009. „Am avut o conversație extinsă de 30 de minute, Elin și cu mine. Am convins-o că nu am o relație sexuală cu Tiger. Am vorbit despre cum l-am cunoscut pe Tiger, cum i-am cunoscut și prietenii, cum și de ce mă aflam în Australia””, a spus femeia, conform sursei citate.

Povestea a fost făcută publică de National Enquire. „Povestea a ieșit public, însă nimeni nu s-a uitat la ea. Între povestea asta stupidă și apelul cu Elin îmi amintesc că m-am gândit: Oh, Doamne, vom trece chiar și peste asta”, a mai spus Rachel în documentarul respectiv.

„Când am vrut să plec, mi-a luat numărul de telefon”

Elin l-a dat afară din casă pe Tiger și i-a distrus mașina cu un cub de golf. „Tiger stătea singur așa că am mers să vorbesc cu el. Când am vrut să plec, mi-a luat numărul de telefon. Probabil că mașina nici nu a ajuns la colțul străzii că el deja începuse să îmi scrie mesaje”. Și-a amintit Rachel despre perioada în care l-a cunoscut pe marele sportiv.

„A spus ceva de genul: ,,Când te pot revedea?”. Era un om căruia îi plăcea să intimideze, ăsta era Tiger Woods. Știam că este căsătorit, știam că are responsabilități. Apoi a spus: ,,Vreau să zbori la Orlando și vin să ne vedem acolo”.