Evenimentul Zilei > Politica > Amantele din politică. Fost ministru, acuzații bombă: detalii picante despre „grei”
Amantele din politică. Fost ministru, acuzații bombă: detalii picante despre „grei”

Amantele din politică. Fost ministru, acuzații bombă: detalii picante despre „grei”

Marius Duncă de la PSD a luat-o în vizor, într-un război proaspăt izbucnit, pe Raluca Turcan. Acesta a făcut declarații uluitoare, spunând că Turcan e a treia roată la căruță în viața unui om influent. Vă reamintim că Raluca Turcan este căsătorită cu Valeriu Turcan, fost jurnalist și fost purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale.

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului, actualmente preşedinte PSD Braşov, Marius Dunca a făcut mai multe afirmații uluitoare, duminică, despre guvernanții PNL. „Sunt de pe altă planetă!”, i-a taxat Duncă.

„Vorbesc despre amante! Păi doamna vicepremier (Raluca Turcan) e prima care ar trebui să se retragă, dacă vorbim de amante!”, a declarat el, insinuând că Turcan este amanta cuiva, deși ea este căsătorită și are un copil cu Valeriu Turcan.

LUDOVIC ORBAN, RALUCA TURCAN, MINISTRII, SEDINTA DE GUVERN

„Am avut o perioadă, după alegerile parlamentare, bună, dar cu multe frământări şi multe lupte. Lucrurile acestea ne-au întărit, pentru că noi am dus o luptă şi cu conducerea partidului. Cred că nu a fost săptămână să nu avem o dispută. Totul a funcţionat bine şase luni, după care lucrurile s-au schimbat. (…) Anul trecut am avut două rânduri de alegeri, am primit un mesaj din partea cetăţenilor, din partea românilor. Am avut de învăţat şi vom mai avea de învăţat, dar toate aceste lupte ne-au întărit, ne-au maturizat, ne-au făcut să fim ceea ce suntem acum” a mai spus Dunca în discursul ţinut duminică după amiază, la evenimentul de nominalizare a candidatului PSD pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov.

Valeriu Turcan

Dunca, afirmații tranșante la adresa Partidului Național Liberal:
„Toate minciunile, toată incompetenţa, ei vor să o acopere cu nişte teme false la nivel naţional. Alegerea primarilor în două tururi, haideţi să vă zic ce înseamnă alegerea primarilor în două tururi: în 2008 s-a ales în două tururi. Să ştiţi, doar 12 la sută din toţi primarii din România care s-au ales pe locul unu în primul tur nu au ajuns în turul doi. Dar ce înseamnă lucrul acesta? Negocieri pe dedesubt, trădări, pentru că şi ei au ajuns acum la guvernare cu 20 la sută în Parlament prin trădări, pentru că ei asta ştiu, să trădeze, să-şi trădeze propriul popor, să-l calce în picioare. (…) Aţi văzut la nivel de secretari de stat, de directori, ce oameni promovează!”, a mai spus Dunca.

A pus-o la punct și pe Anisie:

Monica-Anisie

Fostul ministru din guvernul PSD l-a criticat şi pe ministrul Educaţiei, Monica Anisie, referitor la incidentul în care a intrat peste un dascăl în clasă și i-a făcut observație, în fața camerelor de filmat:

„Nu să vin eu, în calitate de ministru… eu trebuie să fac politici, nu să mă duc să-mi urmăresc profesorul, nu să vin noaptea la 1 să fac şedinţă să văd dacă mai e cineva în instituţie! Pentru că biroul se deschide la 7, 8 dimineaţa, când toţi românii au nevoie. Sunt de pe altă planetă oamenii aceştia, n-au nicio treabă cu România! Nu au nicio treabă cu guvernarea, ei după două luni încă mai fac organigrame în minister, eu nu ştiu cum lucrează ei! Duceţi acest mesaj, mergeţi din casă în casă!”