Evenimentul ZileiActualitateInterlopul din Los Angeles care l-a ucis pe Alișor Sadoveanu a fost prins! Cine este, de fapt

Interlopul din Los Angeles care l-a ucis pe Alișor Sadoveanu a fost prins! Cine este, de fapt

Interlopul din Los Angeles care l-a ucis pe Alișor Sadoveanu a fost prins! Cine este, de fapt
Interlopul criminal care l-a executat cu sânge rece în Los Angeles pe liderul clanului Sadoveanu a fost prins de autoritățile americane.

Autoritățile americane au reușit să-l prindă pe interlopul criminal care l-a executat pe Alișor Sadoveanu în Los Angeles.

Crima șocantă a avut loc chiar în fața unui local din Los Angeles. Alișor Sadoveanu, pe numele său real Aurel Trandafir, se afla la o nuntă românească când a fost ucis.

În timpul petrecerii, el ar fi primit un telefon de la Florin Andronache, zis „Americanu”. În urma convorbirii el a părăsit localul pentru a se întâlni cu acest individ.

Nu au stat prea mult de vorbă. Florin Andronache a scos un pistol și l-a împușcat.

Motivele din spatele acestei crime sunt încă necunoscute.

Din ultimele informații reiese că Alișor nu ar fi murit pe loc. Ba chiar ar fi fost resuscitat de echipajele medicale sosite la fața locului.

În drum spre spital, corpul său nu a mai rezistat și a cedat definitiv.

Interlopul criminal din Los Angeles, prins rapid de autorități

Imediat după incident, familia celui împușcat a postat incidentul pe rețelele de socializare. În acest fel și autoritățile din România au aflat de asasinat și au comunicat toate datele celor din SUA.

Datele transmise s-au dovedit a fi cu adevărat folositoare, întrucât polițiștii americani l-au prins foarte repede pe criminal.

Este vorba despre Florin Andronache, un buzoian din comuna Calvini. El este stabilit de mai mulți ani în SUA.

De asemenea, și el face parte dintr-un clan interlop, care este specializat în infracțiuni de proxenetism.

Trupul neînsuflețit al lui Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, va fi repatriat într-o zi din această săptămână.

Autoritățile din România se pregătesc

Polițiștii din România, mai exact din județul Ilfov, au început deja pregătirile. Aceștia se tem că s-ar putea repeta scenariul de la moartea interlopului Emi Pian.

Atunci, deși ne aflam în vârful pandemiei de Covid-19, apropiații lui Pian au organizat un priveghi cu sute de oameni în cinstea sa.

Reamintim că Aurel Trandafir era urmărit internațional încă din anul 2018, când a primit o condamnare definitivă pentru tâlhărie. El a reușit să fugă în SUA înainte ca magistrații să dea sentința, arată Gândul.


Accesează: