Evenimentul Zilei > Actualitate > Lider din clanul Sadoveanu, asasinat. A fost împușcat în cap
Lider din clanul Sadoveanu, asasinat. A fost împușcat în cap

Lider din clanul Sadoveanu, asasinat. A fost împușcat în cap

Liderul unui temut clan de lângă București a fost asasinat în SUA de mafia românească. După moartea lui Emi Pian, din 2020, liderul temutului clan Sadoveanu a fost scos din joc.

Asasinat în clanul Sadoveanu! Unul dintre liderii temutului clan Sadoveanu a fost ucis, în Statele Unite, după ce a fost împușcat în cap de un alt interlop provenit din România. Bărbatul era urmărit internațional de autoritățile din România din 2018. În acel an a fost condamnat definitiv la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru tâlhărie, arată un material exclusiv Gândul.

Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, supărase un interlop din Buzău

După moartea violentă a lui Emi Pian, un alt lider interlop a fost scos din joc în urma unor reglări de conturi. Este vorba despre Aurel Trandafir, zis Alișor, fiul lui Ion Trandafir, lider recunoscut al temuților Sadoveni. Sadovenii își au sediul în orașul Chitila din județul Ilfov.

Conform anchetatorilor români, Aurel Trandafir era urmărit internațional din anul 2018, când a fost condamnat, definitiv.

Bărbatul, cunoscut în lumea interlopă drept Alișor Sadoveanu, a reușit să fugă înainte de sentința definitivă a magistraților. A ajuns pe teritoriul SUA, în Los Angeles. Acolo, Alișor s-a asociat cu alți răufăcători români, care, însă, evitau să comită infracțiuni cu violență, aspru pedepsite de autoritățile americane. Totuși, bărbatul ar fi intrat în conflict cu un alt interlop român, provenit din Buzău.

Lider din clanul Sadoveanu, asasinat. A fost împușcat în cap
Lider din clanul Sadoveanu, asasinat. A fost împușcat în cap

Asasinul lui Alișor a vrut să împuște toți interlopii prezenți

Scandalul ar fi avut la bază certuri legate de împărțirea unor sume de bani. La un moment dat, după o dispută mai aprigă, buzoianul a decis să rezolve problema în stil mafiot. Ca urmare, a scos pistolul și l-a împușcat în cap pe Sadoveanu, care s-a prăbușit la pământ. Asasinul ar fi intenționat să împuște toate persoanele care erau de față. Miza execuției mafiote ar fi fost o sumă de 200.000 de dolari.

Sursele citate au declarat că bărbatul a fost găsit în viață de medicii americani și a fost internat de urgență. A murit însă la scurt timp, din cauza rănii extrem de grave.

Poliția și Jandarmeria se mobilizează pentru a nu se repeta cazul Emi Pian

Vestea morții lui Aurel Trandafir, în vârstă de 42 de ani, s-a împrăștiat repede prin intermediul site-urilor de socializare. Sute de interlopi din toată țara au transmis condoleanțe familiei.

Polițiștii ilfoveni au început deja să ia măsuri pentru a preveni un eventual priveghi care să fie luat cu asalt de alte clanuri interlope, dar și de curioși. În acest sens, polițiștii ar fi stat deja de vorbă cu familia celui decedat și a fost anunțată Jandarmeria Română, pentru a interveni în caz de nevoie.

Trupul lui Alișor Sadoveanu va fi repatriat în zilele următoare. Costurile cu transportul sicriului din zinc, pe ruta Los Angeles-București ar costa în jur de 30.000 de dolari.

Asasinat în clanul Sadoveanu! Alișor era văr cu Nat Mincă

Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, este văr al interlopuluiNat Mincă. Mincă e considerat  în lumea interlopilor vinovatul moral pentru uciderea lui Emi Pian, în vara lui 2020. Mincă era certat cu frații Pian după aceștia îi dăduseră bani împrumut fiului său de 18 ani, un împătimit al jocurilor de noroc. Supărat, Nat Mincă îi anunțase pe frații lui Emi că nu le mai dă niciun ban înapoi. În noaptea crimei, Nat a fost de față atunci când Richard Rinu, un apropiat al său, l-a umilit public pe Emi Pian. Ca urmare, acesta și-a chemat frații pentru a-i apăra onoarea pătată în fața unui lider al Sadovenilor.

Sursa: Gândul

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.