Evenimentul Zilei > Actualitate > Rivalii au dezvăluit planul de asasinare a lui Emi Pian! Clanul Duduianu a pierdut puterea?
Rivalii au dezvăluit planul de asasinare a lui Emi Pian! Clanul Duduianu a pierdut puterea?

Rivalii au dezvăluit planul de asasinare a lui Emi Pian! Clanul Duduianu a pierdut puterea?

Se pare că moartea lui Emi Pian nu a fost deloc una întâmplătoare, iar asta e concluzia care poate fi trasă în urma unor mesaje de ameninţare venite de la clanurile interlope rivale.

În urmă cu doar câteva luni, într-un live pe Facebook, mai mulţi lideri interlopi transmiteau Duduienilor să renunţe la ideea de a-şi lărgi raza de acţiune.

Au fost mesaje spuse apăsat, pe ton de ultimatum şi care s-au referit clar la vărsarea de sânge în cazul în care teritoriile erau invadate de Duduieni.

Nat, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, apare în respectiva înregistrare audio-video şi lansează la rândul lor ameninţări în direcţia clanului Duduianu.

Pentru a fi şi mai convingător, cel al cărui nume real este Remus Mincă a transmis că oamenii lui erau dispuşi să meargă şi la închisoare pentru a-şi apăra teritoriile.

Alţi lideri le-au transmis Duduienilor să renunţe la ideea de a se infiltra în zonele lor de influenţă prin cumpărarea unor imobile.

Printre cei vizați se număra și Emi Pian, care avea cartierul general în Pantelimon, dar îşi extinsese zona de influență şi în Rahova.

În cele din urmă acesta n-a ţinut cont de avertismentele macabre şi a fost înjunghiat mortal chiar în Giulești, cartier în care avea interdicţie.

„Suntem și noi strânși aici, cum am mai anunțat mai devreme: Chiajna, Dragomirești, Chitila, Rudeni, 1 Mai, Chibrit. Suntem toți stânși aici, vere, pentru o situație, o parte mică… Și zic să încep discuția că deja sunt 200 de persoane pe live.

Mâine-poimâine suntem obligați să punem mâna pe pistol și cuțit. Fiecare ne-am luat cartierul nostru. Ne-am luat câte un cartier.


Clanul Duduianu revine în forţă! „O să mori tăiat!” Săgeţile au fost plantate

Cine-i acoperă pe interlopi? Şefi din Poliţie şi politicieni, pe listă! Acuzații


Nu aveți voie, vere, să veniți peste zonele noastre: 1 Mai, Grivița, Chibrit, Giulești, Chiajna, Dragomirești. Duceți-vă, frate, în oraș!

Duceți-vă unde nu sunt țiganii din țigănie! În caz că faceți ambiții, se irită țigănia! Așa că vedeți-vă de treaba voastră, vere!

Luați-vă unde vedeți, în alte părți. Îndepărtați-vă de sectoarele astea ale noastre, că nu este cazul! Aici facem discuții! În cazul că v-ați luat, să le vindeți!

Dacă nu luați în seamă, facem belea chiar dacă ajungem la pușcărie! Noi suntem obișnuiți cu pușcăriile!


L-au îngropat pe Emi Pian şi n-au lăsat-o aşa. Duduienii au rezolvat-o în stilul lor!

Comando de asasini! Clanul Duduianu şi-a ales mesagerii morţii


Nu permitem nimănui, frate! Cine și-a luat case în zonele alea, în părțile alea, încercați să le vindeți că nu stați acolo!

Nu permitem! Să mor dacă se permite, orice ar fi! Să nu vi se pară suspect peste o lună, două, trei după live-ul ăsta pe care l-am făcut…

Dacă nu vă vedeți de treaba voastră și mai veniți pe zonele ce s-au pronunțat, să nu vă pară suspect când ne facem discuții, vere!

Și căutați în termen de 3 luni, 6 luni din acest moment să vindeți, vere, proprietățile voastre. Atâta timp cât ați îndrăznit să faceți pasul acesta… păi mâine vă mutați și cu mine pe stradă! Și în Chitila și la Chibrit!

Care stai acolo trebuie să întrebi întâi la țigănie dacă îți dă voie să iei pe zona lor! Să îți asumi!


El a ordonat lichidarea lui Emi Pian? Dovezi audio-video incendiare! 


Cei care nu și-au asumat o să răspundă toată viața lor de acum încolo”, au fost o parte dintre mesajele războinice transmise clanului Duduianu.

În plus, Nat i-a mai amenințat o dată cu moartea pe frații Emi și Ciprian Pian, după ce aceştia i-au dat bani cu camătă fiului său, Maly, pentru ca acesta să-i piardă la jocuri.

Într-o intervenţie la România Tv, Grațian Pian a întărit la rândul său ipoteza conform căreia uciderea fratelui său a fost orchestrată şi mascată sub pretextul unui scandal:

„Au existat ameninţări, cred că a plecat de la un conflict de la Ploieşti, care a avut loc în urmă cu ceva vreme. Ei l-au ameninţat pe fratele meu că îl omoară pentru nişte bani.


Moartea lui Emi Pian. Badea, singurul care a pus întrebarea asta! Poliţia este în alertă


Şi văd că s-au ţinut de cuvânt. Poate că puştii ăştia, care erau acolo, au vrut să se afirme şi să omoare pe unul din Duduieni. Fratele meu nu a avut cuţit la el.

Nu avea de gând să facă scandal. Poliţia ştie mai bine, chiar mulţumesc pentru că ancheta merge bine.

Omul la nervi mai vorbeşte prostii, chiar dacă s-a vorbit despre vreo răzbunare, nu o să existe.

Fratele meu a fost ucis cu premeditare, i-a promis de la Ploieşti că îl omoară. Acum trei ani, fratele meu, Elvis, a fost tăiat la gât de cumătrul lui Napi.”

sursa: wowbiz.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: