Evenimentul Zilei > Actualitate > El a ordonat lichidarea lui Emi Pian? Dovezi audio-video incendiare! Război interlop crunt
El a ordonat lichidarea lui Emi Pian? Dovezi audio-video incendiare! Război interlop crunt

El a ordonat lichidarea lui Emi Pian? Dovezi audio-video incendiare! Război interlop crunt

Moartea lui Emi Pian scoate la suprafaţă un nou scenariu despre faptul că înjunghierea lui nu a fost deloc întâmplătoare.

În prim-plan apare un alt personaj temut în lumea interlopă din Bucureşti: Remus Mincă, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, zis Nat.

Acesta l-a ameninţat cu moartea pe Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu, încă din urmă cu 7 luni, din cauza unui eveniment în care fusese implicat fiul său.

În afara acestei promisiuni sângeroase, Nat a revenit cu alte ameninţări şi în urmă cu o lună. Mesajele care anunţat vărsare de sânge au fost urcate pe YouTube.

În acest context, faptul că Remus Mincă a fost martor al scandalului în urma cărui Emi Pian a fost înjunghiat mortal a atras atenţia celor din clanul Duduianu.

„Remus Mincă, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Nat, i-a amenințat public pe frații Pian în urmă cu jumătate de an, atunci când a aflat că aceștia l-ar fi împrumutat cu dobândă pe fiului său, de doar 18 ani.

Nat Mincă era furios pe motiv că unii membrii ai clanului Pian, Emi și Grațian, i-ar fi dat bani cu camătă fiului său. După ce a spus că nu are de gând se le plătească niciun ban, Nat a transmis, prin intermediul unui live pe Facebook, că în caz de nevoie, pentru «copilul său» este în stare «să-i împuște ca pe iepuri» pe cei care profită de lipsa de experiență a fiului său”, arată cancan.ro.

Conform unor martori, Nat a fost prezent la conflictul dintre Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu și Emi Pian.

Emanuel Gheorghe a fost arestat preventiv pentru 30 zile şi este principalul suspect în dosarul uciderii lui Emi Pian, dar fratele răposatului susţine că adevărul e altul.

Elvis Pian a declarat că fratele lui a fost omorât după ce mai mulți lideri interlopi au decis să-l lichideze pe Emi Pian ( Florin Mototolea pe numele adevărat):

„Faptul că a fost arestat băiatul acela (n.r. – Emanuel Gheorghe) reprezintă dreptate? Da, să-l aresteze și pe el și pe cei care l-au pus să-l omoare, el a fost pus, vă spun sincer…

Crima a fost la comandă, premeditată, a fost vorbită din urmă… «Trebuie să-l executăm pe Emi…» A dat bani la oamenii din lumea lui cu camăta, a făcut pușcărie, pentru asta a plătit.”

O altă variantă despre cele întâmplate în momentul uciderii fostului lider al clanului Duduianu a fost prezentată de George Pian, vărul lui Emi Pian:

„Emi Pian e vărul meu dar, fiind mai mare, cam de-o seamă cu tata, eu îi spun unchi. N-a pornit nicio belea de la niciun fel de barbut.

Nu se juca barbut în casa aia (n.r. – din cartierul Giuleşti), se juca poker. N-a fost vorba de nicio sumă de 300.000 euro.

Toată beleaua s-a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția. De aici a pornit toată cearta.

Nu cred că va reacționa absolut nimeni în niciun fel. Dreptate o să facă legea. Dumnezeu e sus și o să aibă grijă de toată lumea. Război cu pumnul nu se mai face nicăieri.”

Emi Pian a fost înmormântat duminică, după 4 zile de priveghi. El a fost înjunghiat mortal în noaptea de luni spre marţi (4 august), în cartierul Crângasi, Sectorul 6.

În jurul orei 3:00, Emi Pian a intrat într-un conflict cu un rival, din cauza unei dispute apărute la o sesiune de barbut pe sume uriaşe, de ordinul sutelor de mii de euro.

„În fapt, din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani (n.r. Emanuel Gheorghe), ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuţit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, se arată în dosarul instrumentat de procurori.


Acum e clar: va fi război! Ce făcea clanul Rinu când Emi Pian era băgat în groapă?

Moartea lui Emi Pian. O minciună! Totul a fost o minciună. Apare liderul Duduienilor


sursa: cancan.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: