Evenimentul Zilei > Social > „Survivor România” cucerește România. Moroșanu a avut nevoie de medic
„Survivor România” cucerește România. Moroșanu a avut nevoie de medic

„Survivor România” cucerește România. Moroșanu a avut nevoie de medic

Înfruntarea fără precedent de viner, în debutul sezonului doi, a poziționat show-ul „Survivor România” pe primul loc în topul audientelor. Este un cocktail de suspans și strategie ce ar putea fi un model pentru piața media.

Vineri seară, miza uriașă și suspansul au ținut telespectatorii lipiți de ecranul televizorului. La „Survivor România”, show-ul fenomen difuzat de Kanal D. Faimoșii și Războinicii au luptat pentru imunitatea în fața eliminării. Spectacolul în sine și carisma competitorilor au cucerit țara, generând un rating de 12,4% și 26,7% cotă de piață, pe targetul național.

Peste două milioane de telespectatori (2.188.000) au urmărit, în medie, în fiecare minut, soarta concurenților în Republica Dominicană. Show-ul televiziunii turce a dominat pe toate targeturile.

Faimoșii de la Survivor au câștigat primul joc de imunitate

Câștigători, în prima luptă pentru imunitate, au fost Faimoșii, după o bătălie extrem de disputată. Ea s-a finalizat printr-o ștafetă pe un traseu spectaculos, ce le-a provocat unora dintre concurenți atacuri de panică. Traseul a inclus un tobogan gigant, de pe care se plonja, de la 20 de metri, într-o piscină adâncă. O altă piatră de încercare a fost un pod cu scări orizontale din sfoară, a cărui traversare necesită echilibru și multă atenție, dar îndemânare și concentrare la final.

Zannidache a înscris punctul care a adus victoria Faimoșilor, concurând cu Mellina la proba de indemanare. Faimoșii au câștigat și Imunitatea și un coș plin cu ouă, aliment necesar pentru concurenți. Competiția de vineri seară a avut parte și de două departajări electrizante prin foto finish.

Moroșanu a fost dat pe mâna medicilor

Frica de înălțime sau, după caz, apa le-au dat mari bătăi de cap Amnei, Alexandrei Stan, dar și războinicei Marilena. Aceasta a reușit să depășească un moment aproape paralizant de panică și să înscrie punctul în favoarea colegilor ei. Profesionistul Cătălin Moroșanu, care în pauza dintre sezoane și-a încercat puterile în politică, a trăit și el mari emoții. După câteva lovituri succesive în momentele plonjării în piscină, a avut nevoie de o scurtă intervenție a medicului.

Războinicul Sorin, propus spre eliminare în Consiliul Survivor România

În primul Consiliu al celui de-al doilea sezon, în urma voturilor exprimate de coechipierii săi, Sorin a fost nominalizat spre eliminare. Telespectatorii au luat parte la sesiunea de votare, prin care și-au exprimat opțiunea ca preferatul să poată rămâne în concurs.

Sâmbătă seara va urma cel de-al doilea Joc de Imunitate și un nou Consiliu în care echipa care pierde își va nominaliza, spre eliminare, un jucător. Prezentatorul show-ului, Daniel Pavel, va da semnalul Start Vot, dar și Stop Vot special către telespectatorii Kanal D, care pot vota în timpul Consiliului.