Panică la Kanal D! Medicii stau la ușă. Decizie radicală luată de conducere

Panică la Kanal D! Medicii stau la ușă. Decizie radicală luată de conducere

În aceste vremuri grele marcate de pandemia de coronavirus, conducerea televiziunii Kanal D a anunţat o decizie foarte dură pentru vedetele implicate în emisiunea Puterea dragostei.

În prim-plan apare situaţia generată de creşterea numărului de cazuri noi de infectare cu temuta boală infecţioasă Covid-19. Astfel, din cauza pandemiei de coronavirus, turcii de la Kanal D au luat o decizie care îi afectează direct pe toţi cei implicaţi în emisiunea Puterea dragostei.

Conform cancan.ro, prezentatoarea Cristina Dorobanțu și concurenții celui mai urmărit show de la Kanal D ar fi fost obligaţi să intre în carantină în Turcia. „Creșterea numărului de infecții cu Covid-19 i-a pus în gardă pe șefii de la Kanal D. De teamă că emisiunea ar putea fi afectată de pandemie, concurenții, dar și sexoasa prezentatoare a emisiunii Puterea dragostei ar fi fost carantinați în Turcia”, arată sursa citată.

Ne puteți urmări și pe Google News

Adio, călătorii! La izolare, înainte!

Practic, mai-marii televiziunii le-au transmis membrilor echipei de producţie,  concurenților și prezentatoarei că ar fi mai bine să evite călătoriile în această perioadă. „Cu jumătate de gură le-au transmis acestora că nu prea ar avea voie să vină în România, pentru că sunt multe cazuri de Covid-19.

Se tem că emisiunea va avea de suferit dacă cineva se îmbolnăvește pe aici. Sunt testați periodic, iar măsurile de prevenție și combatere s-au  sporit. Pe scurt, e panică generală”, notează cancan.ro.

Cristina Dorobanţu, atacată pe aeroport

Pentru Cristina Dorobanţu este a doua veste proastă într-o perioadă scurtă. Amintim că vedeta tv a trăit recent momente delicate pe Aeroportul Otopeni, la revenirea în România. După aterizare, prezentatoarea emisiunii „Puterea dragostei a fost victima celebrilor hoți de bagaje.

Ea fost filată încă de când a coborât din avion şi la scurt timp după aceea, hoții de bagaje au atacat în forţă: una dintre valizele vedetei de la Kanal D a fost ridicată de pe banda de bagaje de o persoană necunoscută. Nu era chiar o valiză obişnuită, ci una în care se aflau mai multe bijuterii de lux, dar şi haine scumpe.

Totuşi, din fericire pentru prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei, persoana care îi luase bagajul  a fost identificată rapid de autoritățile din aeroport. Vedeta Kanal D şi-a putut recupera astfel valiza în care se aflau haine și bjuterii de câteva mii de euro.

foto: Cristina Dorobanţu

sursa: cancan.ro