În prim-plan apare situaţia generată de creşterea numărului de cazuri noi de infectare cu temuta boală infecţioasă Covid-19. Astfel, din cauza pandemiei de coronavirus, turcii de la Kanal D au luat o decizie care îi afectează direct pe toţi cei implicaţi în emisiunea Puterea dragostei.

Conform cancan.ro, prezentatoarea Cristina Dorobanțu și concurenții celui mai urmărit show de la Kanal D ar fi fost obligaţi să intre în carantină în Turcia. „Creșterea numărului de infecții cu Covid-19 i-a pus în gardă pe șefii de la Kanal D. De teamă că emisiunea ar putea fi afectată de pandemie, concurenții, dar și sexoasa prezentatoare a emisiunii Puterea dragostei ar fi fost carantinați în Turcia”, arată sursa citată.

Adio, călătorii! La izolare, înainte!

Practic, mai-marii televiziunii le-au transmis membrilor echipei de producţie,  concurenților și prezentatoarei că ar fi mai bine să evite călătoriile în această perioadă. „Cu jumătate de gură le-au transmis acestora că nu prea ar avea voie să vină în România, pentru că sunt multe cazuri de Covid-19.

Se tem că emisiunea va avea de suferit dacă cineva se îmbolnăvește pe aici. Sunt testați periodic, iar măsurile de prevenție și combatere s-au  sporit. Pe scurt, e panică generală”, notează cancan.ro.

Cristina Dorobanţu, atacată pe aeroport

Pentru Cristina Dorobanţu este a doua veste proastă într-o perioadă scurtă. Amintim că vedeta tv a trăit recent momente delicate pe Aeroportul Otopeni, la revenirea în România. După aterizare, prezentatoarea emisiunii „Puterea dragostei a fost victima celebrilor hoți de bagaje.

Ea fost filată încă de când a coborât din avion şi la scurt timp după aceea, hoții de bagaje au atacat în forţă: una dintre valizele vedetei de la Kanal D a fost ridicată de pe banda de bagaje de o persoană necunoscută. Nu era chiar o valiză obişnuită, ci una în care se aflau mai multe bijuterii de lux, dar şi haine scumpe.

Totuşi, din fericire pentru prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei, persoana care îi luase bagajul  a fost identificată rapid de autoritățile din aeroport. Vedeta Kanal D şi-a putut recupera astfel valiza în care se aflau haine și bjuterii de câteva mii de euro.

foto: Cristina Dorobanţu

sursa: cancan.ro