Evenimentul Zilei > Monden > Kanal D a renunţat la o mare vedetă! Un cunoscut om de afaceri ar fi făcut-o. Şoc
Kanal D a renunţat la o mare vedetă! Un cunoscut om de afaceri ar fi făcut-o. Şoc

Kanal D a renunţat la o mare vedetă! Un cunoscut om de afaceri ar fi făcut-o. Şoc

Ediţia şi scandalul, asta pare să fie deviza în cadrul celebrului show dedicat modei şi care e difuzat la Kanal D, „Bravo, ai stil! Celebrities”.

De data aceasta, în prim-plan nu mai apare Andreea Tonciu, o „garanţie” a conflictelor din cadrul emisiunii de la Kanal D, ci Bianca Rus, recent eliminată.

Nu doar cântăreaţa care a debutat pe micile ecrane la 16 ani (n.r. în emisiunea lui Horia Moculescu de la TVR 2) a atras atenţia, ci şi fostul iubit.

Este vorba despre omul de afaceri Ștefan Farrel, cunoscut pentru istoricul său în lumea modellingului.

Cumva, nu este clar de ce, car cel care susținut-o pe concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” când erau împreună a simţit nevoia unui mesaj de lămurire.

A plecat de la Kanal D din cauza lui?

La puţin timp după ce bruneta a fost eliminată sâmbătă din show-ul dedicat modei, primele bârfele au ajuns la Ștefan Farrel.

Cel supranumit „regele modellingului din Transilvania” ar fi aflat că Bianca Rus l-a acuzat că a jucat un rol decisiv în eliminarea aceseia din competiție.

„Nu puteam să fac așa ceva, nu aveam nici puterea necesară și nici nu mi-am dorit ca Bia să plece din competiție”, a declarat Ștefan Farrel pentru wowbiz.ro.

Bani pentru lecţii de modă

Conform sursei citate, omul de afaceri a ţinut să sublinieze că regretă faptul că fosta iubită n-a avut mai mult succes în emisiunea care îi are juraţi pe Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu şi Raluca Bădulescu.

„Nu e mâna mea în plecarea ta din Bravo! Până la urmă este o emisiune, o competiție. Ai pus prea mult suflet și ai uitat ca este doar un show.

Însă nu ai știut chiar dacă nu ai avut stil, să profiți de oportunitate (de mine si oamenii din jurul meu) de care puteai profita și după „Bravo, ai stil”.

În acest fel, nimeni nu se va mai îngrămădi să-ți ofere fără bani multe lecții de modă. De la mine si de la prietenii mei ai avut gratis totul doar din dorința ca tu să înveți.”

Regrete pentru Bianca Rus

În continuarea intervenţiei sale, Ştefan Farrel a ţinut să repete faptul că eliminarea Biancăi Rus de la „Bravo, ai stil! Celebrities” chiar n-are legătură cu el.

„Păcat de felul, optimismul și multe calități pe care le ai, și nu are cine să te ajute sincer.

Oamenii sinceri care pierd se reîntorc mereu spre același drum luptând și reluând spre a-și îndeplini visul, dorința.

Eu nu țin nici cu juriul, nici cu tine, ci doar cu adevărul. În lumea asta sunt concurenți la diferite olimpiade, competiții de orice fel, care sunt foarte buni și deși pierd în fața altora, pleacă cu mulțumirea și recunoștința de a se reîntoarce pe alte căi până acolo unde prin luptă și voință, visul lor va fi îndeplinit în urma eforturilor.

Nu mă așteptam, oricare ar fi fost deznodământul, să ai un asemenea comportament. Și nu e mâna mea în plecarea ta din Bravo!”

Bianca Rus şi Ştefan Farrel

sursa: wowbiz.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: