Celebra Bianca Rus, șantajată de soț cu fotografii indecente! Culisele unui scandal monden

Celebra Bianca Rus, șantajată de soț cu fotografii indecente! Culisele unui scandal monden

Bianca Rus și Antonio Luigi Gottschling au decis să se despartă. Dar nu oricum, ci cu scandal. Acuzațiile de șantaj și bătăie au curs în fața tribunalului. Dar și în afara lui.

S-a finalizat procesul de divorț dintre Bianca Rus, fosta concurentă la Bravo, ai stil! și soțul italian Antonio Luigi Gottschling. Un proces cu scandal.

Bianca Rus a susținut în fața instanței faptul că fostul ei soț a amenințat-o cu publicarea a unei fotografii compromițătoare, în care aceasta apare într-o postură intimă, cu scopul de a o expune oprobiului public. Vedeta a cerut instituirea unui ordin de restricție împotriva lui Antonio Luigi Gottschling.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Mă bucur și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă", a declarat Bianca Rus, citată de romaniatv.net

Versiunea ex-partenerului de viață este total diferită: "Auzi și tu, o duceam în fiecare seară că trebuia să-i facă o injecție, o lună de zile m-am ocupat de ea, mi-am lăsat treburi, tot, ca să mă grijă de ea, cum aș fi putut eu să-i dau cu picioarele în burtă? Astea sunt invenții de-ale ei ca să prelungească scandalul, să apară pe la TV, să ciugulească o sută, două, de lei. Păi, oamenii ăia, dacă le spărgeam ușa, eram arestat, asta e faptă gravă. Se poate verifica, n-am niciun dosar, nicio faptă", susține soțul acesteia, Antonio Luigi Gottschling.

Acesta a continuat: "De ce consider că e ea vinovată? Din moment ce nu m-a mai respectat deloc, nici pe mine, nici pe familia mea, numai minciuni, intrigi. Fratele ei m-a strâns de gât. Ea ținea tot cu el fără motiv. Aveam o discuție cu ea și i s-a părut lui că ne certam și eram în mașină și m-a strâns de gât".

Admite în parte acţiunea. Admite cererea reconvențională. Desface căsătoria încheiată între părţi la data de …, înregistrată sub nr. … în registrul de stare civilă al Consiliului Local Sector 4 București, din culpa exclusivă a reclamantului-pârâtului. Dispune revenirea soției la numele purtat anterior căsătoriei, acela de «Rus». Obligă reclamantul-pârât la plata către pârâta-reclamantă a sumei de 3.100 lei cu titlu de cheltuieli de judecată', se stabilește în încheierea pronunțată de magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 București.