Evenimentul Zilei > Monden > Surpriză de proporții la emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities” . Fanii vor rămâne mască
Surpriză de proporții la emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities” . Fanii vor rămâne mască

Surpriză de proporții la emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities” . Fanii vor rămâne mască

Telespectatorii vor face cunoștință cu un nou membru aal juriului la emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities” ,difuzată pe Kanal D.

Lovitură de imagine dată de emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată pe postul de televiziune Kanal D. Astfel, începând din această ediție un nou membru se va afla la masa juriului“Bravo, ai stil! Celebrities”.

Surpriza pentru telespectatorii emisiunii

Pe noul membru al juriului poate fi admirat în ediția din această seară a show-ului, care va fi difuzată la ora 23:00.

Debutul ediției din această seară a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”este deosebit . Telespectatorii vor face cunoștință cu un nou membru aflat la masa juraților.

Cătălin Botezatu îl va prezența într-un mod impresionant și o caracterizare pe cinste. Acest lucru se va produce atunciu când vedeta își prezintă noul său prieten, Gucci, un Pomeranian simpatic.

“Este un nou membru al familiei noastre, îl cheamă Gucci”

“Este un nou membru al familiei noastre, îl cheamă Gucci. Este educat. Pentru că i-am zis unde vine, la o emisiune cu stil. O să vadă fete frumoase în această seară”, spune Cătălin Botezatu.

În urmă cu puțin timp, Cătălin Botezatu spunea că existența i s-a schimbat total. Motivul, apariția în viață lui a acestei finte dragi.

„Mi-a dat un nou sens al vieții”

„Mi-a dat un nou sens al vieții. Pentru că nu mi-aș fi închipuit niciodată că pot fi atât de responsabil cu un animal. Cu o ființă așa drăgălașă. Face parte din familia mea. Atunci când vin supărat acasă, când sunt ușor mai trist, mă uit în ochișorii lui și mă liniștesc. Mă bucură. Face 100 de trăsnăi. Dar nu mă pot certa cu el. A toate covoarele și toate canapelele mele noi nouțe. Dar nu mă pot supără pe el”, declara juratul.

Imagini inedite cu simpaticul pomeranian veți putea urmări în ediția din această seară a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată de la ora 23:00, la Kanal D!
, potrivit.wowbiz.ro