Evenimentul Zilei > Monden > Tentativă de sinucidere la Kanal D? Botezatu a cedat psihic. Există şi o filmare
Tentativă de sinucidere la Kanal D? Botezatu a cedat psihic. Există şi o filmare

Tentativă de sinucidere la Kanal D? Botezatu a cedat psihic. Există şi o filmare

Celebrul creator de modă Cătălin Botezatu a fost în centrul unor scene foarte tensionate în ultima ediţie a emisiunii Bravo, ai Stil! Celebrities de la Kanal D.

Cea care i-a cauzat o criză de nervi a fost Andreea Tonciu, care face ce face şi atrage scandalul asupra ei indiferent de situaţie.

Dacă în ediţiile precedente, bruneta s-a războit cu celelalte concurente şi colege de competiţie, acum a venit rândul designerului.

Cătălin Botezatu este cunoscut pentru perfecţionismul său, iar faptul că Andreea Tonciu a întârziat la filmări l-a iritat la maximum.

Botezatu a taxat întârzierea

Deşi s-a exprimat calm, Botezatu a fost atât de nervos din cauza explicaţiilor oferite de Tonciu încât a lansat o ameninţare ciudată.

Nici mai mult, nici mai puţin, unul dintre cei 3 juraţi ai emisiunii Bravo, ai Stil! Celebrities de la Kanal D a subliniat că ia în calcul sinuciderea…

O formulare uşor deplasată şi nefericită având în vedere contextul în care ea a fost lansată pe post. Botezatu putea alegea şi altă metodă pentru a o convinge pe Tonciu că întârzierile nu dau deloc bine.

Astfel, Andreea Tonciu a intrat în colimatorul creatorului de modă în ediția de miercuri seara după ce a întârziat la filmări o oră.

Urmare gestului ei? Programul tuturor celor din echipa de producție a fost dat peste cap.

Cătălin Botezatu, neiertător

Cumva, Cătălin Botezatu a fost reprezentantul tuturor celor nemulţumiţi şi i-a atras atenţia întârziatei, dar şi celorlalte concurente.

„Cătălin Botezatu: La ce oră ai venit?

Andreea Tonciu: Eu am venit la 9:20-

Cătălin Botezatu: Deci fii atentă! Eu am venit astăzi la 10:45.

Andreea Tonciu: Sunt o mamă, domnul Botezatu și…

Cătălin Botezatu: Dacă îmi spui că ești o mamă cu 3 copii, mă sinucid aici. Ai venit după mine.

Andreea Tonciu: Într-adevăr am întârziat”, a fost dialogul dintre cei doi.

De ce a întârziat Andreea Tonciu?

Aşa cum se poate observa, bruneta a motivat că a întârziat din cauza fetiţei ei, Rebeca. Aceasta plânge de fiecare dată când Andreea pleacă de acasă.

Totodată, cea care a devenit mai cunoscută în showbiz după relaţia cu fostul fotbalist Nicolae Mitea a mai avut o explicaţie.

E a spus juraţilor de la Bravo ai stil că se machiază și se coafează la o anumită persoană, fapt pentru care este nevoită să se deplaseze acolo pentru emisiune.

„Cătălin Botezatu: Dacă mai veniți vreuna după mine sau după un membru al juriului, sunteți depunctate pentru că nu de alta, dar nu e frumos pentru că nu avem timp.

E vorba de respectul pentru noi, pentru celelalte colege”, a avertizat Botezatu.

Tonciu a însuşit criticile

Conştientă că a greşit, Andreea a acceptat observaţiile Cătălin Botezatu şi nu a comentat în momentul în care au venit critici şi dinspre colege.

Unele dintre ele au spus, ce-i drept, mai mult cu jumătate de gură, că într-adevăr, ea are obiceiul de a întârzia regulat la filmări.

„Raluca Bădulescu: Indiferent de cum sunteți, aici trebuie să sclipiți. Ai dat-o și tu de pereți și ți-ai luat încălțări din astea.

Maurice: Babă fashion nu ești când porți o rochiță care arată a hălățel. Zici că ai plecat să faci curat într-un hotel la Eforie Sud rămas în paragină.

Asta nu e rochie să o lași cu părul în vânt. Părul e prea negru pentru nuanța rochiei. Plus că la rochia asta nu pui tanga. Ai tanga neagră”, au fost intervenţiile celorlalţi doi juraţi ai emisiunii de la Kanal D.

sursa: wowbiz.ro