Evenimentul Zilei > Monden > Catălin Botezatu, molestat când era copil. După 40 de ani, a confirmat totul. Bombă
Catălin Botezatu, molestat când era copil. După 40 de ani, a confirmat totul. Bombă

Catălin Botezatu, molestat când era copil. După 40 de ani, a confirmat totul. Bombă

Cătălin Botezatu, aşa cum îl cunoaştem în zilele noastre, ar fi fost cu siguranţă un alt personaj dacă în viaţa lui nu exista o mamă ultraexigentă.

Într-un interviu acordat nu cu mult timp în urmă, celebrul designer născut la 3 decembrie 1966 (Alexandria) a dezvăluit ce rol a avut mama în viaţa lui.

Dorind probabil să se asigure că al ei copil nu o va lua pe căi greşite niciodată, cea care i-a dat viaţă lui Cătălin Botezatu a fost foarte severă cu acesta.

În ciuda corecţiile fizice aplicate din abundenţă în anii copilăriei, celebrul creator de modă admite că toate acele „lecţii” nu i-au prins rău mai târziu.

Educaţie spartană pentru Botezatu

Desigur, noţiunile de parenting (n.r. – neologismul care se referă la creşterea copilului) din zilele noastre sunt într-o antiteză evidentă cu metodele acelor ani.

Dar, aşa cum se ştie, în Epoca de Aur, altoiala avea alibiul că e ruptă din rai, mentalitate care încă este prezentă, în anumite cazuri, şi în prezent.

„Mama m-a crescut foarte dur. La momentul acela nu am înteles duritatea mamei. Trebuia să învăț tot timpul, trebuia să vin la o anumită oră acasă.

Dacă greșeam cu ceva, primeam cea mai groaznică pedeapsă. Trebuia să scriu codul bunelor maniere de cel puţin 3 ori.

După ce stăteam afară, la joacă, urma şi o bătaie de la mama. Cel mai nasol era atunci când mă trăgea de urechi”, a dezvăluit Cătălin Botezatu.

Au fost multe pedepse umilitoare

Nu doar chelfăneală făcea parte din meniul pedagogic al mamei unuia dintre cei mai cunoscuţi bărbaţi din România.

Totuşi, norocul lui Botezatu a fost că găsea înţelegere la tatăl său, care nu l-a urecheat niciodată în scopu educativ.

„Îmi dădea pedepse umilitoare, de genul să dau cu aspiratorul, să pieptăn ciucurii de la covor, să duc gunoiul sau să mă duc să umplu sifoanele.

Ei bine, aici, la treaba cu sifoanele, o făceam pe mama de bani. Tata nu m-a bătut niciodată.

El era cel care mă ierta, trecea cu vederea toate boacănele pe care le făceam şi mă învăţa la prostii”, a mai spus creatorul de modă.

Mama rămâne modelul preferat

În ciuda tuturor acelor întâmplări care au rămas vii în memoria lui Botezatu, designerul nu-i poartă pică:

„Mama este pentru mine, ca pentru majoritatea bărbaţilor, acea chintesenţă a vieţii fără de care nu putem trăi. Mama îmi e şi acum aproape.”

În prezent, în afară de proiectele legate de modă şi afaceri, Cătălin Botezatu este unul dintre juraţii show-ului de la Kanal D, „Bravo, ai stil! Celebrities”.

sursa: spynews.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: