Evenimentul Zilei > Monden > Survivor România aduce audienţe uriaşe. Kanal D a surclasat Pro TV şi Antena 1
Survivor România aduce audienţe uriaşe. Kanal D a surclasat Pro TV şi Antena 1

Survivor România aduce audienţe uriaşe. Kanal D a surclasat Pro TV şi Antena 1

Survivor România 2021 a început în forţă la Kanal D, dovadă fiind inclusiv ultimele audienţe obţinute de reality show-ul care se desfăşoară în Republica Dominicană.

Conform unui comunicat remis de Kanal D, peste 3 milioane de telespectatori au urmărit Survivor România duminică seara. Miercuri, de la 22:00, continuă  marea competiție care îi pune faţă-n faţă pe Faimoși și Războinici.

Astfel, Kanal D s-a clasat pe primul loc la nivelul întregii țări și la orașe datorită Survivor România. Sunt aşteptate audienţe similare şi la următoarea ediţie a emisiunii.

Bătălie epică la Survivor România

Duelurile spectaculoase şi marcate de mult suspans au dus Survivor România pe primul loc în topul celor mai urmărite emisiuni. Astfel, 2.344.000 de telespectatori au urmărit aseară, în medie, reality show-ul.

Datorită competiției strânse dintre concurenţi, minutul de aur a fost înregistrat la 20:55. Atunci, Survivor România a strâns în faţa televizoarelor 3.121.000 de telespectatori în întreaga țară.

Succesul obţinut de această emisiune-fenomen a propulat Kanal D în faţa eternelor rivale, Pro TV şi Antena 1. Cele două posturi n-au avut programe care să poată rivaliza cu Survivor România duminică seara.

Survivor Kanal D, locul 1 la nivel naţional

În topul audiențelor, Kanal D s-a situat pe locul 1 la nivel național. Postul a obţinut 13,3% Rating și 25,3% pe targetul Național, și 11,0% Rating și 21,9% Share pe targetul All Urban. „Comercialul și-a adjudecat locul doi, la mică diferența de primul clasat, cu 9,7% Rating și 23,8% Share”, arată sursa citată.

Jocul pentru recompensă pusă la bătaie aseară i-a făcut pe Faimoși și Războinici să lupte până la epuizare. În prim-plan au fost nişte unelte menite să îi ajute să își facă viață mai ușoară pe insulă.

Duelurile s-au desfăşurat pe un traseu extrem de solicitant, care le-a testat echilibrul şi agilitatea. La final a contat cine a avut mai multă îndemânare și stăpânirea de sine.

Războinicii au triumfat duminică seara

Duminică seara, câştig de cauză au avut Războinicii. Ei i-au învins pe Faimoşi 10-5 şi au intrat în posesia uneltelor atât de folositoare pe o insulă.

Au fost un toporul, un fierăstrău, un ciocan, cuie și sfori. „Cătălin Moroșanu, de la Faimoși, și Lucian Barbu, de la Războinici, și-au disputat jocul final”, a transmis Kanal D.

Desigur, ei au fost încurajaţi de coechipierii aflaţi pe margine. Miza uriașă și tensiunea concursului i-a făcut pe unii dintre concurenți să explodeze de furie.

Alţii au fost apăsaţi şi de miză şi după traseu n-au mai spus nimic. Moroșanu și Jador (Faimoşi) au acceptat cu greu înfrângerile pe traseu.

Ei au promis să facă totul pentru a nu mai rata şi alte puncte preţioase. În ciuda mizelor, n-au lipsit manifestările emoționante de fairplay.

Un exemplu în acest sens a fost dat de războinicul Sorin, care deşi a fost învingător pe traseu, l-a îmbrățișat pe Jador.

Reality show-ul Survivor România poate fi urmărit de milioane de fani în fiecare miercuri și joi, de la ora 22:00, și de vineri până duminică, de la ora 20:00.

sursa: kanald.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.