Evenimentul ZileiMondenE „secetă” la PRO TV? O mega vedetă are datorii colosale de care nu mai scapă

E „secetă” la PRO TV? O mega vedetă are datorii colosale de care nu mai scapă

E „secetă” la PRO TV? O mega vedetă are datorii colosale de care nu mai scapă
Vica Blochina, o mare vedetă de la PRO TV, este plină de datorii pentru că nu și-a plătit dările către stat.

Vica Blochina de la PRO TV are mari probleme cu banii. S-a aflat de curând! Vedeta din televiziune nici măcar nu și-a plătit întreținerea, iar vecinii ei au dat-o în judecată.

Totalul datoriei se ridică la mii de lei, la care se mai adaugă și taxele de judecată.

Nu și-a plătit întreținerea!

Vecinii vedetei au dat-o în judecată sperând să recupereze sumele pe carea aceasta le datorează pentru neplata întreținerii, scrie România Reală.

„În motivare, reclamanta a arătat că pârâta, în calitate de proprietar al apartamentului 48 situat în București (…) nu a înțeles să își îndeplinească obligațiile de plată către asociație, în cuantum total de 5.567,45 lei.

S-a precizat că penalizările de întârziere au fost calculate prin aplicarea unui coeficient de 0,2% pentru fiecare zi de întârziere conform art. 49 alin. 1 din Legea nr. 230/2007 și art. 77 din Legea nr. 196/2018 și Hotărârii Adunării Generale a Proprietarilor, iar fondurile speciale, de reparații curente, curățenie și întreținere spații verzi, au fost stabilite și calculate conform Hotărârii Adunării Generale a Proprietarilor.

A mai susținut că pârâta se comportă ca un rău platnic, pentru recuperarea obligațiilor restante apelându-se de multe ori la instanță și apoi la executare silită. A mai susținut că există mai multe sentințe obținute împotriva pârâtei, fiind calculate în continuare penalități la sumele stabilite prin sentința nr. 633/20.01.2020, sentința nr. 6809/30.05.2019 și sentința nr. xxxxx/12.12.2018 pronunțate de Judecătoria Sectorului 4 București”, se arată într-un document.

Are de plată 5.500 de lei, plus 1.000 de lei cheltuielile de judecată

„Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 1.000 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a se depune la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 4 din București.


Accesează: