Evenimentul Zilei > Monden > Cătălin Moroșanu vrea să dea lovitura și în politica din Galați la alegerile locale
Cătălin Moroșanu vrea să dea lovitura și în politica din Galați la alegerile locale

Cătălin Moroșanu vrea să dea lovitura și în politica din Galați la alegerile locale

Cătălin Moroșanu va candida pentru un post de consilier județean din partea PNL Galați

Unul dintre cei mai apreciați luptători de K1 a decis să se implice în continuare în politică. Este vorba de Cătălin Moroșanu, supranumit „Moartea din Carpați”, care a luat decizia de a candida pentru o funcție foarte importantă în județul Galați.

Cătălin Moroșanu a luptat ani întregi în ring iar victoriile obținute i-au adus notorietate în lumea sportivă. El a decis să se implice și în politică, motiv pentru care a fost ales consilier județean la Iași din partea PNL, candidând și la alegerile europarlamentare.

Cătălin Moroșanu vrea să fie consilier județean din partea PNL Galați

Anunțul a fost făcut de senatorul George Stângă, cu care Cătălin Moroșanu este prieten.

„Proiectul meu este unul pentru sportul de masă, pentru copiii noști, o educație sportivă care trebuie implementată la nivel județean.

E foarte important să explicăm părinților că fiecare copil trebuie să facă sport. Un copil care face sport de la o vârstă fragedă știe ce înseamnă concurența, înfrângerea, victoria. Iar uite așa reușim să creștem o națiune puternică și competitivă de la vârstă fragedă”, a declarat Cătălin Moroșanu.

El se va afla pe primul loc pe lista candidaților din partea PNL pentru postul de consilier județean la Consiliul Județean Galați, potrivit antena3.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.