Unul dintre cei mai apreciați luptători de K1 a decis să se implice în continuare în politică. Este vorba de Cătălin Moroșanu, supranumit „Moartea din Carpați”, care a luat decizia de a candida pentru o funcție foarte importantă în județul Galați.

Cătălin Moroșanu a luptat ani întregi în ring iar victoriile obținute i-au adus notorietate în lumea sportivă. El a decis să se implice și în politică, motiv pentru care a fost ales consilier județean la Iași din partea PNL, candidând și la alegerile europarlamentare.

Cătălin Moroșanu vrea să fie consilier județean din partea PNL Galați

Anunțul a fost făcut de senatorul George Stângă, cu care Cătălin Moroșanu este prieten.

„Proiectul meu este unul pentru sportul de masă, pentru copiii noști, o educație sportivă care trebuie implementată la nivel județean.

E foarte important să explicăm părinților că fiecare copil trebuie să facă sport. Un copil care face sport de la o vârstă fragedă știe ce înseamnă concurența, înfrângerea, victoria. Iar uite așa reușim să creștem o națiune puternică și competitivă de la vârstă fragedă”, a declarat Cătălin Moroșanu.

El se va afla pe primul loc pe lista candidaților din partea PNL pentru postul de consilier județean la Consiliul Județean Galați, potrivit antena3.ro.