Evenimentul Zilei > Monden > Șoc la PRO TV! A mărturisit în direct. Ce s-a întâmplat, de fapt la Survivor? Fanii, înmărmuriți
Șoc la PRO TV! A mărturisit în direct. Ce s-a întâmplat, de fapt la Survivor? Fanii, înmărmuriți

Șoc la PRO TV! A mărturisit în direct. Ce s-a întâmplat, de fapt la Survivor? Fanii, înmărmuriți

Mama Andreei Tonciu a fost total surprinsă de eliminarea fiicei sale din emisiunea „Survivor”. Și asta pentru că nu se aștepta la decizia luată de votul publicului.

Maria Tonciu, mama Andreei Tonciu, a vorbit despre experiența pe care a avut-o fiica ei în timpul participării la emisiunea „Survivor”. Marți, ea a fost eliminată din cadrul show-ului, decizie luată de votul publicului. „Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru tot și vreau să-mi cer scuze dacă am greșit cu ceva. Sper că vom avea o prietenie frumoasă”, a fost mesajul pe care l-a transmis Andreea Tonciu, colegilor, înainte de a părăsi emisiunea.

Andreea Tonciu, traumatizată de participarea la emisiunea „Survivor”

Miercuri, invitată în emisiunea „La Măruță”, difuzată de PRO TV, mama Andreei Tonciu a vorbit despre fiica sa. Și despre experiența șocantă pe care a avut-o în jungla din Republica Dominicană, acolo unde se desfășoară emisiunea.

„Am vorbit cu Andreea și încă e șocată de ce a trăit acolo. (…) Noi, cei din fața ecranelor, percepem show-ul foarte frumos, dar dacă fizic ești acolo e cu totul altceva. Eu o cunosc foarte bine pe Andreea și îmi dau seama că ea chiar a trăit o traumă. Tot timpul auzea zgomote, urlete de animale… Pentru ea a fost un șoc că n-a putut să se odihnească. Dacă dormea, sigur avea mai multă energie”, i-a povestit Maria Tonciu lui Cătălin Măruță.

Maria Tonciu, despre eliminarea fiicei sale: „Rebeca a plâns după ce s-a terminat emisiunea, nu vă exagerez, o oră”

Eliminarea fiicei sale a fost o surpriză neplăcută. „Sincer, cred că nimeni nu se aștepta ca Andreea să fie scoasă, dar spre surprinderea noastră și spre marea noastră bucurie, abia o așteptăm acasă. Și pentru fiica ei este minunat! Rebeca a plâns după ce s-a terminat emisiunea, nu vă exagerez, o oră.

De ce credeți că a fost tristă? Că a rămas Otilia singură. Nu pot să cred că n-a plâns după Andreea și a plâns după prietena ei, Otilia care a rămas singură. Ne-a uimit lucrul acesta, empatia ei”, a mai spus Maria Tonciu.