Evenimentul Zilei > Monden > Imaginile de la Survivor au produs un seism. Ce se întâmplă între Grațiela și Ghiță?
Imaginile de la Survivor au produs un seism. Ce se întâmplă între Grațiela și Ghiță?

Imaginile de la Survivor au produs un seism. Ce se întâmplă între Grațiela și Ghiță?

Imaginile picante între Ghiță și Grațiela din timpul emisiunii Survivor nu i-au dat niciun fel de emoții lui Andrei Duban.

Omul de televiziune a comentat marți seara, în cadrul emisiunii „Fan Arena”, participarea soției sale la emisiunea Survivor și îmbrățișările dintre Grațiela și Ghiță.

Andrei Duban nu este deloc gelos și i se pare un gest absolut firesc ca Grațiela să plangă pe umărul unui alt concurent. Totuși, săgețile nu au lipsit din cuvintele lui Duban, care a ținut să precizeze că Grațiela îl privește pe Ghiță ca pe un copil.

Duban a descris-o pe Grațiela ca fiind o fire sensibilă și incapabilă să joace un rol într-o emisiune.

„Dacă juca un rol v-ați fi dat seama. Ea este foarte sensibilă. Ce văd eu acum la ea este ceva extraordinar. (…) În concursul ăsta sunt extrem de mândru de ea. Am foarte mari emoții de câte ori începe emisiunea, aș vrea să fie în fiecare zi (…) Armin este mult mai tare decât mine așa cum sunt eu. Este punctul meu sensibil. Simt și știu că și ea se gândește tot timpul la noi„, a spus Andrei Duban sigur pe el. Andrei Duban a mai ținut să menționeze că soția lui este la fel de organizată și acasă, iar faptul că a început să aibă încredere în ea o ajută foarte mult la „Survivor”, scrie wowbiz.ro.

Andrei Duban despre Ghiță: „E un copil”

În legătură cu imaginile apărute, în care Grațiela era consolată de Ghiță după pierderea imunității, Andrei Duban nu are niciun reproș la adresa soției. „Este absolut normal! Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afara de o îmbrățișare normală. Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect altul decât este„, a adăugat Duban în emisiunea moderată de Cosmin Cernat.