Evenimentul Zilei > Monden > Situație fără precedent la emisiunea Survivor România. Un concurent a fost eliminat de Consiliul de Nominalizare
Situație fără precedent la emisiunea Survivor România. Un concurent a fost eliminat de Consiliul de Nominalizare

Situație fără precedent la emisiunea Survivor România. Un concurent a fost eliminat de Consiliul de Nominalizare

O situație nemaiîntâlnită s-a petrecut în cadrul emisiunii „Survivor România”, de la „Kanal D”, acolo unde tensiunea a atins cote maxime.

O nouă eliminare suferită de un concurent al emisiunii „Survivor România”, difuzată de Kanal D. Anunțul a fost făcut de prezentatorul Daniel Pavel, cel care a făcut cunoscută vestea proastă. Este pentru prima dată când un concurent este eliminat după o decizie luată de Consiliul de Nominalizare, ce s-a reunit pentru a doua oară în această săptămână.

Situația unică în cadrul emisiunii, un concurent eliminat de Consiliul de Nominalizare

„Din păcate, drumul tău de oprește aici”, a spus Daniel Pavel. „Să fie vorba despre unul dintre Faimoși implicați în cel mai răsunător scandal de la Survivor România sau un concurent care a suferit o accidentare? Înaintea marelui anunț din Consiliu, toți concurenți sunt siderati de conflictul dintre Ștefan Ciuculescu, Zanni și Sebastian Chitosca”, conform Kanal D.

Mulți dintre Războinici sunt siderati de fraternizarea Mariei Chițu cu dușmanul. Cu toții au văzut-o cum empatizează cu Elena Marin. „Pe mine m-a afectat și doar mă uităm la ce se întâmplă între ei. „În schimb, Adelina este de altă părere: „Noi, toți, eram un pic șocați de părerea Mariei, zici că era în echipa cu Elena, nu cu noi.”

Conflict de proporții între trei concurenți de la Survivor România

Conflictul dintre cei trei a degenerat rapid. Iată dialogurile purtate:

Ciuculescu către Chitoșcă: Păi dacă eu zic că ies al doilea și este ăsta (Zanni), de ce comentezi tu? Să-ți vezi de treaba ta.

Chitoșcă către Ciuculescu: Am comentat că ai spus că facem noi doi cheie. Ce cheie ți-am făcut noi ție?

Zanni către Ciuculescu: Ești bine rău.

Chitoșcă către Ciuculescu: De ce ești, mă, așa turnentat? Părerea mea e că ești vai de capul tău. Ești mort, nu vai de capul tău. Ești cel mai terminat om pe care l-am văzut. Ne acuzi de când ai intrat în competiția asta pe mine și pe Zanni.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: